شناسهٔ خبر: 9706539 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

همه فوت شدگان آنفلوآنزا بیماری زمینه ای داشتند

کرمان - ایرنا - رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تمامی فوت شدگان مبتلا به آنفلوآنزا بیماری زمینه ای داشته اند و حتی یک نفر بین این افراد وجود ندارد که بدون بیماری زمینه ای فوت کرده باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا محمدمهدی گویا روز پنجشنبه در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی استان کرمان در استانداری با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: با شیوع آنفلوآنزا باید حدود 20 درصد از جمعیت به آن مبتلا شوند و یک درصد از افرادی که به این بیماری مبتلا می شوند باید جان خود را از دست بدهند.
وی گفت: این آمار در استان کرمان باید حدود شش هزار نفر باشد و اگر این این گونه نیست به دلیل کنترل خوب کادر درمانی و بهداشتی این استان بوده است.
وی تصریح کرد: بیماری آنفلوآنزای فصلی با آنفلوآنزاهای غیر فصلی تفاوت دارد.
رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر گفت: سه نوع ویروس هستند که هر سال در دنیا بیماری ایجاد می کنند و امسال نوعی که بیماری زایی بیشتری دارد، شایع شده است.
وی اظهار کرد: انتظار داریم تعداد افرادی که به این بیماری مبتلا می شوند بیشتر و تعداد مرگ و میرها نیز بیشتر باشد.
گویا با تاکید بر اینکه آنچه در استان کرمان روی داده یک واقعه قابل انتظار بوده است گفت: در برخی از کشورهای دیگر نیز شاهد شیوع ویروس H1N1 هستیم.
وی افزود: در جریان این بیماری، پزشکان و کادر درمانی بیمارستان ها حتی روزهای تعطیل نیز وقت خود را برای درمان بیماران اختصاص داده اند.
وی گفت: باید از اقدامات دانشگاه های علوم پزشکی کرمان و سایر استان های جنوبشرق کشور تقدیر ویژه ای داشته باشیم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شامگاه گذشته (چهارشنبه) به منظور بررسی اقدامات صورت گرفته برای کنترل بیماری آنفلوآنزای فصلی وارد کرمان شد.
وی پس از ورود به کرمان از بیمارستان افضلی پور این شهر بازدید و از بیماران بستری مبتلا به آنفلوآنزای H1N1 در این مرکز آموزشی درمانی عیادت کرد.
دکتر قاضی زاده هاشمی همچنین چهارشنبه شب نشستی را با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی در کرمان برگزار کرد.
حدود 600 نفر بر اثر ابتلا به آنفلوانزای فصلی از زمان شیوع این بیماری در استان کرمان بستری و 33 نفر تاکنون فوت شدند.
اقدامات درمانی برای درمان مبتلایان به آنفلوآنزا در شهر کرمان و سایر شهرستان ها ادامه دارد.
7440/3029