به گزارش خبرنگار ورزشی ایرنا، امیر قلعه نوعی در حاشیه نخستین تمرین خود با تیم فوتبال تراکتورسازی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بدون تردید این تیم در فصل جاری و پایان فصل نتایج به مراتب درخشان تری خواهد گرفت.
وی ضمن تشکر از تونی اولیویرا برای زحماتی که برای تراکتور و فوتبال ایران کشیده گفت: به همین دلیل امروز برای قدردانی از زحمات تونی به منزلش رفتم و به این کار خود افتخار می کنم.
قلعه نوعی گفت: تلاش خواهم کرد راه تونی را در تراکتور ادامه دهم و به لحاظ فنی نیز سعی می کنم هرآنچه در توان دارم در اختیار این باشگاه قرار دهم.
وی با اشاره به حاشیه های به وجود آمده در تمرین امروز اظهار داشت: عده ای از دوستان توصیه کرده بودند که تمرینات امروز تیم پشت درهای بسته برگزار شود ولی من با این توصیه مخالفت کردم زیرا اعتقاد دارم باید حرف های موافق و مخالف را همزمان شنید.
قلعه نوعی افزود: برخی هواداران که امروز علیه من شعار دادند، می دانم که از کجا خط می گیرند و اعتقاد دارم این گونه رفتارها در شان مردم و فرهنگ آذربایجان نیست، اما این توهین ها عزم ما را برای کسب موفقیت ها بیشتر می کند.
سرمربی تراکتورسازی از حضور مجدد خود در تیم سرخ پوش تبریز ابراز خرسندی کرد و گفت: پیش از حضور در تراکتورسازی پیشنهادات خوبی داشتم اما چون به توانایی های این تیم اعتقاد راسخ دارم آن را انتخاب کردم و بدون تردید در پایان فصل موافقان و مخالفان بر این حرف من صحه خواهند گذاشت.
وی ادامه داد: تراکتورسازی بدون تردید نیاز به تقویت دارد و در برخی از پست ها نیاز به جابجایی بازیکن یا خرید بازیکنان جدید داریم.
امیر قلعه نوعی که شامگاه شب گذشته (سه شنبه شب) وارد تبریز شده بود، مذاکرات نهایی با مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی را انجام داد تا بعد از تونی اولیویرا سرمربی سابق تراکتورسازی، سکان هدایت تیم فوتبال این باشگاه را برعهده گیرد.
امیر قلعه نوعی که در فصل 90-91 هدایت سرخپوشان تراکتورسازی را بر عهده داشت، برای نخستین بار تراکتورسازی را به مقام نایب قهرمانی رساند و سهمیه حضور در لیگ آسیا را کسب کرد.
ورزشی**9129**1379
قلعه نوعی: با آگاهی کامل با تراکتورسازی قرارداد بستم
تبریز - ایرنا - سرمربی جدید تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: من با آگاهی کامل و شناخت دقیق از توانایی های تیم با تراکتور قرارداد بسته ام و به آینده این تیم بسیار خوش بین هستم.
صاحبخبر -