شناسهٔ خبر: 9697328 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: رویکرد | لینک خبر

تجمع لبیک یا رسول‌الله(ص) در 676 امامزاده برگزارمی‌شود

تجمع بزرگ لبیک یا رسول‌الله همزمان با سالروز رحلت پیامبر گرامی اسلام در 676 امامزاده و بقعه متبرکه در سراسر کشور برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -
تجمع لبیک یا رسول‌الله(ص) در 676 امامزاده برگزارمی‌شود
به گزارش گروه فرهنگی"رویکرد"، حجت‌الاسلام والمسلمین شرفخانی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با اعلام این خبر اظهار داشت: در این مراسم که روز پنجشنبه ۲۸ صفر بعد از نماز مغرب و عشا در ۶۷۶ بقعه و امامزاده در سراسر کشور برگزار خواهد شد مردم ولایتمدار، هیئات مذهبی و دوستداران اهل بیت(علیهم السلام) به سوگواری و عزاداری خواهند پرداخت.

وی گفت: در این مراسم ائمه جمعه استان و شهرستان و مداحان اهل بیت عصمت و طهارت در مناقب خاندان آل محمد (ص) به سخنرانی و مداحی خواهند پرداخت.

به گفته معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه در این راستا در روز ۲۸ صفر در ۶۵۰ بقعه مراسم زیارت از راه دور حضرت رسول (ص) و محفل انس با قرآن برگزار خواهد شد. همچنین در راستای بزرگداشت هفته وقف «ایستگاه همه واقف باشیم» در ۴۱۶ بقعه برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین شرفخانی تأکید کرد: در بیش از ۳۶۱ بقعه در سراسر کشور خیمه معرفت برپا خواهد شد و علاوه بر آن نماز جماعت زینت بخش این مراسم معنوی خواهد بود.

معاون فرهنگ و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به حضور دسته‌های عزاداری در تجمع بزرگ لبیک یا رسول‌الله تصریح کرد: مراسم عطر افشانی، غبار‌روبی و دعای کمیل نیز همزمان با روز ۲۸ صفر در سراسر کشور برگزار خواهد شد.