رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد، هیچ مورد فوتی در استان به خاطر ابتلا به بیماری آنفلوآنزا از نوع H1N1 وجود ندارد.
محمد حسین صومی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه آذربایجانشرقی گفت: آنفلوآنزای فصلی به دلیل تغییر دمای محیط در فصل سرما شایع میشود و از اوایل پاییز مراجعه کنندگان به بیمارستانها را بررسی میکردیم، اگر سه درصد مراجعه کنندگان به بیمارستان علایم شبه آنفلوآنزا داشته باشند، وضعیت هشدار است.
وی افزود: در مهرماه شیوع بیماری آنفلوآنزا در وضعیت هشدار قرار گرفت که سریعأ وضعیت را کنترل کردیم و اکنون نیز تقریبأ 2.5 درصد از مراجعه کنندگان به بیمارستانها علایم شبه آنفلوآنزا دارند.
صومی عنوان کرد: برای پیگیری از آنفلوآنزا باید بهداشت فردی را رعایت کرد، همچنین افراد مبتلا به این بیماری باید برخی نکات را رعایت کنند تا بیماریشان به دیگران سرایت نکند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: باتوجه به تجربه سال گذشته در مبارزه با بیماری آنفلوآنزا و همچنین اقدامات پیشگیرانه اخیر که برای حجاج انجام گرفت، تمامی تمهیدات لازم از جمله واکسینه کردن پزشکان و پرستاران را برای جلوگیری از شیوع بیماری آنفلوآنزای نوع H1N1 انجام دادهایم.
وی ادامه داد: تمامی امکانات در بیمارستانها برای درمان افرادی که به آنفلوآنزا دچار شدهاند، وجود دارد و از این بابت هیچ نگرانی وجود ندارد.
صومی با بیان اینکه آذربایجان شرقی استان مستعد برای شیوع بیماری آنفلوآنزای نوع H1N1 است، گفت: خط مرزی طولانی، زیاد بودن تردد مسافران در این استان و آب و هوای سرد منطقه اصلیترین دلایل مستعد بودن استان برای شیوع بیماری آنفلوآنزای H1N1 است.
انتهای پیام