به گزارش ایرنا حجت الاسلام سهرابی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران این استان اظهار کرد: در سال جاری 300 رقبه این استان دارای سند ثبتی شد و همچنین یک هزار رقبه نیز تنظیم و تجدید شد.
وی گفت: در سال جاری سند ثبتی نسبت به مدت مشابه پارسال 15 درصد رشد داشته است.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: در سال جاری 12 هزار متر مربع کار عمرانی در امام زاده های این استان انجام شده است که از این نظر نسبت به پارسال 25 در صد رشد دارد.
وی افزود: بیشتر این طرح ها نیز هم اکنون بین 40 تا 80 درصد پیشرف فیزیکی دارند.
این مسئول در بخش دیگری از سخنانش گفت: 25 میلیارد ریال اعتبار از محل سفر رهبری به این اداره کل ابلاغ شده است که تا هفته آینده این میزان اعتبار پرداخت خواهد شد.
حجت الاسلام سهرابی افزود: این میزان اعتبار برای ساخت و تعمیر بنای امام زاده های این استان هزینه خواهد شد.
وی تعداد کل امامزاده های این استان را 156 مورد عنوان کرد و گفت: هم اکنون بنای 60 امامزاده در این استان در حال ساخت است که پیشرفت فیزیکی 40 تا 80 درصد نیز دارد.
وی گفت: همچنین اعتبار سفر رهبری برای ساخت یا مرمت مساجد و مصلی ها نیز هزینه می شود که این امر با اولویت ها انجام خواهد شد.
مدیر کل اوقاف و مور خیریه خراسان شمالی در بخش دیگری از سخنانش گفت: در سال جاری 104 وقف جدید به ثبت رسیده است که در این حوزه نسبت به پارسال 40 درصد رشد دارد.
نواختن زنگ وقف در مدارس، برپایی ایستگاه های همه واقف باشیم، نشست صنفی با پزشکان ، نشست با بازاریان و اتحادیه های صنفی اصناف، همایش وقف و حوزه های علمیه، نشست تخصصی با مدیران حوزه های وقف و یا حوزه های علمیه، افتتاح پروژه ، نشست با سرمایه گذاران، تجلیل از واقفان از جمله برنامه های هفته وقف در سال جاری است.
3007 / 6042
60 درصد رقبه های خراسان شمالی سند ثبتی ندارد
بجنورد- ایرنا- مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی گفت: 60 درصد از 10 هزار رقبه استان سند ثبتی ندارد و تنها 40درصد آن دارای سند ثبتی است.
صاحبخبر -