شناسهٔ خبر: 9651253 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رئیس اداره هواشناسی استان زنجان خبر داد

کاهش دما طی ساعات آینده در زنجان/ کاهش بارش برف با خروج سامانه بارشی

رئیس اداره هواشناسی استان زنجان با اشاره به کاهش دما طی ساعات آینده در استان زنجان گفت: با خروج سامانه بارشی شاهد بارش برف در استان کاهش می‌یابد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، احد یاغموری بعد از ظهر امروز در شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان زنجان از تداوم بارش برف و وزش باد شدید در مناطق مختلف استان زنجان خبر داد.

وی با بیان اینکه با اشاره به اینکه سرعت وزش باد در زنجان 10 تا 15 متر بر ثانیه است، تصریح کرد: سرعت وزش باد در استان زنجان 40 تا 70 کیلومتر بر ساعت پیش‌بینی می‌شود.

رئیس اداره هواشناسی استان زنجان از کاهش ابر در ساعات آینده خبر داد و افزود: استان زنجان در ساعات آتی آسمانی صاف خواهد داشت.

یاغموری از کاهش دما طی ساعات آینده خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود بارش برف پدیده حاکم در شهرستان‌های زنجان، خرمدره، خدابنده باشد.

وی با اشاره به نوسانات دمای شهر زنجان بین مثبت یک درجه و منفی سه درجه اعلام کرد: دمای فعلی زنجان منفی 2 درجه بوده و تا تغییری در دمای شهر زنجان نسبت به مشابه روز گذشته مشاهده نمی‌شود.

رئیس اداره هواشناسی استان زنجان با اشاره به اینکه از روز آینده تا پایان هفته بارش برف در زنجان مشاهده نخواهد شد، گفت: سامانه بارشی از استان خارج می‌شود.

یاغموری با اشاره به اینکه طی 24 ساعت گذشته آب‌بر گرمترین شهر زنجان بوده است، عنوان کرد: دمای این شهر چهار درجه بوده است.

وی با اشاره به دمای منفی 6 درجه شهر قیدار افزود: این شهر نیز طی 24 ساعت گذشته گرم‌ترین شهر زنجان اعلام شده است.

انتهای پیام/73009/ن20/ژ1001

http://fna.ir/U60L90

برچسب‌ها: