شناسهٔ خبر: 9645384 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

گردنه آوج تا اطلاع ثانوی مسدود شد

رئیس پلیس راه استان همدان با اشاره به وجود برف و کولاک شدید در استان، گفت: گردنه آوج تا اطلاع ثانوی مسدود است.

صاحب‌خبر -

رئیس پلیس راه استان همدان با اشاره به وجود برف و کولاک شدید در استان، گفت: گردنه آوج تا اطلاع ثانوی مسدود است.

سرهنگ "مهدی شاکری" در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه همدان، اظهار کرد: گردنه آوج به علت بارش برف و کولاک شدید مسدود شده است.

وی تصریح کرد: با وجود شرایط کولاک زمینی و سرمای هوا همه دستگاه‌های خدمات‌رسان پای کار هستند اما هنوز مشخص نیست این مسیر تا چه زمانی مسدود خواهد بود.

وی افزود: تردد در محور ساوه در حوزه استان همدان با زنجیر چرخ امکان‌پذیر است اما در حوزه استان مرکزی این محور مسدود است.

شاکری با تاکید بر اینکه تردد در کلیه محورهای استان با زنجیر چرخ باید صورت بگیرد، بیان کرد: محور ملایر - اراک راه جایگزین به سمت اراک خواهد بود.

رئیس پلیس راه همدان درخصوص تصادف شب گذشته در جاده همدان- ساوه نیز خاطرنشان کرد: در این تصادف زنجیره‌ای 9 خودرو با هم برخورد کردند که متاسفانه پنج مجروح و دو کشته برجای گذاشت.

انتهای پیام

∎​

برچسب‌ها: