شناسهٔ خبر: 9643222 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

پروازهای فرودگاه امام خمینی به حالت عادی بازگشت

مدیرکل فرودگاه امام با اشاره بروز تاخیر در پروازهای فرودگاه به دلیل شرایط نامساعد جوی گفت: با تلاش انجام شده شرایط فرودگاه به حالت عادی بازگشته و پروازهای ورودی و خروجی در زمان مقرر انجام می‌شود

صاحب‌خبر -

به گزارش «نسیم»، ایرنا نوشت: حمید رضا سیدی در گفت وگویی با بیان اینکه به علت بارش برف و کاهش دید افقی به کمتر از 500 متر در محدوده فرودگاه امام خمینی(ره)، افزود: هشت پرواز صبح امروز فرودگاه به دلیل مشکلات فرود ایمن ناشی از شرایط نامساعد جوی، در فرودگاه های اصفهان و تبریز بر زمین نشستند که با عادی شدن شرایط، در حال بازگشت به فرودگاه امام خمینی(ره) هستند.

وی با بیان اینکه از ساعت 5 تا 9 صبح امروز(دوشنبه) باند پرواز فرودگاه امام (ره) بسته بود ادامه داد: از ساعت 9 صبح امروز فرودگاه باز شده و باند پرواز کاملا آماده خدمت دهی به پروازهای ورودی و خروجی است.

سیدی گفت: 13 پرواز خروجی به دلیل نامساعد بودن هوا با تاخیر مواجه شدند که از ساعت 9 صبح این پروازها یکی پس از دیگری آغاز شده و تا یک ساعت آینده همه پروازها از فرودگاه امام خمینی(ره) به مقصدهای مورد نظر به پرواز درمی آیند.

وی بر آمادگی کامل مجموعه عوامل فرودگاه برای خدمت رسانی به مسافران تاکید کرد و افزود: خدمت رسانی در هر شرایط جوی انجام می شود و باند و سطوح پروازی فرودگاه و هواپیماها برای پرواز ایمن آماده هستند.

بارش برف پاییزی در استان تهران موجب تعطیلی مدارس در بسیاری از شهرستان های استان و همچنین بروز مشکل در روند فعالیت فرودگاهها شد.