به گزارش ایسنا، بورس تهران که در روزهای اخیر با گزارش آژانس هستهای در خصوص پیامدی مواجه شده بود، برخلاف انتظار، روند نزولی در پیش گرفت و با کاهش حجم و ارزش معاملات مواجه شد.
بنابراین علیرغم انتشار اخبار سیاسی و نزدیک شدن به زمان لغو تحریمها، بورس تهران به این خبرها واکنشی نشان نداده و ادامه رکود حاکم بر اقتصاد و ابهامات اقتصادی در کنار نگرانیها از قیمتهای جهانی موجب شده است تا سهامداران بورس تهران از خرید و فروش دست کشیده و تنها نظارهگر اوضاع و احوال سیاسی و اقتصادی باشند.
نظارهگر بودن اهالی تالار شیشهای موجب شد تا در بازار دیروز شاخص بورس تهران افت 156 واحدی را تجربه کند و به قیمتهای کمتر از ابتدای سال برسد و با قرار گرفتن در کانال 62 هزار و 420 واحد میانگین بازدهی سهامداران را منفی کند.
بر این اساس در بازار دیروز بورس تهران اکثر شرکتها قرمز رنگ شدند و شرکتهای نفت و گاز پارسیان، ایران خودرو، فولاد مبارکه، سایپا، کشتیرانی و پالایشگاه بندرعباس شاخص را به سمت نزولی شدن هدایت کردند؛ این در حالی است که شرکتهایی همچون بانک ملت، ارتباطات سیار و پتروشیمی پردیس تلاش کردند تا شاخص را به سمت بالا هدایت کنند، اما موفق به مثبت شدن این متغیر نشدند.