شناسهٔ خبر: 9631191 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

برودت هوا در چهارمحال و بختیاری افزایش می یابد

شهرکرد- ایرنا- مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری از کاهش دمای هوا در استان در روزهای آتی هفته جاری خبرداد.

صاحب‌خبر -

مهرداد قطره سامانی، روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با اتمام بارش های از فردا تا پایان هفته جاری، دما هوا در استان کاهشی محسوس دارد.
وی گفت: بررسی نقشه های هواشناسی بیانگر تداوم فعالیت سامانه بارشی تا اوایل فردا در سطح منطقه است که دراین مدت در بعضی ساعات شاهد بارش برف و باران و وزش باد نسبتا شدید خواهیم بود.
قطره گفت: از فردا دوشنبه اوایل فعالیت سامانه بارشی در سطح منطقه کاهش می یابد و از صبح فردا کاهش محسوس دما و همینطور مه صبحگاهی پیش بینی می شود.
وی از ورود یک سیستم فعال بارشی جدید از یکشنبه هفته آینده به استان خبرداد وگفت: پیش بینی می شود این سیستم بارشی همه نقاط استان را سفید پوش کند.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری از استان های کوهستانی و سردسیر کشور است که گاهی مرکز این استان زمستان های سرد تا 30 درجه زیر صفر را نیز تجربه کرده است.
7360/ 6014/