شناسهٔ خبر: 9616606 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

کولاک 150 خودرو را در جاده اشنویه ـ ارومیه گرفتار کرد

مهاباد - ایرنا - رئیس اداره راه و شهرسازی اشنویه اعلام کرد: برف و کولاک شدید بیش از 150 دستگاه خودرو را در مسیر اشنویه به ارومیه متوقف و زمین گیر کرد.

صاحب‌خبر -

کریم عبدالله پور روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این تعداد خودرو به علت کولاک بسیار شدید از عصر شنبه تا صبح امروز در این محور به ویژه در گردنه 'خورشو' گرفتار شده بودند که با تلاش ماموران راهداری نجات پیدا کردند.
وی اظهار کرد: این تعداد خودرو شامل اتوبوس و انواع خودروی سواری با بیش از 300 نفر مسافر، تریلی، کامیون و نفت کش بودند که با تلاش ماموران راهداری نجات یافتند.
عبدالله پور اضافه کرد: بارش ناگهانی و غافلگیرکننده برف که از ساعت 17 روز شنبه در این مسیر مواصلاتی آغاز شده، همچنان ادامه دارد و مشکلات زیادی برای تردد خودروها در مسیرهای مواصلاتی این شهرستان به ویژه در گردنه های برف گیر ایجاد کرده است.
وی گفت: ارتفاع برف اکنون به طور متوسط در این مسیر به 50 سانتیمتر رسیده و در منطقه 'دشت بیل' به حدود یک متر نیز رسیده است.
عبدالله پور افزود: با وجود بارش 20 سانتیمتری برف همراه با کولاک در مسیرهای پیرانشهر و نقده، تردد در راه های ارتباطی اصلی این شهرستان ها در جریان است.
وی از تمام خودروهایی که قصد تردد در جاده های بین شهری اشنویه را دارند خواست تا از زنجیر چرخ و لوازم ایمنی مناسب استفاده کرده و از مسافرت های غیرضروری پرهیز کنند.
عبدالله پور از روستائیان نیز خواست تا برای تردد در مسیرهای روستایی از زنجیرچرخ استفاده کنند.
اشنویه در جنوب آذربایجان غربی و 75 کیلومتری مرکز استان در مرز ایران با کشورهای عراق و ترکیه و در یک منطقه سردسیر و کوهستانی واقع شده است.
2077/6185/1905