شناسهٔ خبر: 9608190 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد آنلاین قدیمی | لینک خبر

عکس‌های‌دردسرساز پرسپولیسی‌ها در کیش

انتشار عکس هایی از اعضای پرسپولیس در حال تفریح در کیش بازتاب خوبی در رسانه ها نداشته و صدای مدیران این تیم را در آورده است.

صاحب‌خبر -

پرسپولیسی که ها در کیش اردوی تدارکاتی را برپا کرده اند، روز گذشته استراحت داشتند و برنامه تفریحی در دستور کارشان گنجانده شد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از نامه نیوز، بازیکنان در روز استراحت خود به کشتی سواری و تفریحات پروازی پرداختند و عکس هایی نیز در همین زمینه منتشر شد که بازتاب جالبی در رسانه ها نداشت و از هالیدی قرمزها در کیش صحبت شد.
هر چند تفریح قرمزها در روز تعطیل بود اما بازتاب منفی آن باعث شد مدیران باشگاه از تهران با اعضای تیم تماس گرفته و نسبت به انتشار عکس ها معترض شوند.

جالب اینکه اعضای تیم تاکید کردند هیچ عکاسی روز گذشته با آنها نبوده و مشخص نیست عکس های شخصی چگونه به رسانه ها رسیده است.

گفته می شود مسئولان پرسپولیس به دنبال یافتن عکاس عکس های مذکور هستند و حتی شنیده می شود تهدید به شکایت نیز کرده اند!

برچسب‌ها: