شناسهٔ خبر: 9607886 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران‌ورزشی | لینک خبر

هدفی جز قهرمانی در لیگ برتر نداریم

تبریزی: آقای گل امسال از ذوب‌آهن است

صاحب‌خبر -


 


مرتضی تبریزی مهاجم بلندقامت ذوب‌آهن اصفهان معتقد است آقای گل فصل جاری لیگ برتر از این تیم خواهد بود.
تبریزی در رابطه با 4 گله بودن خودش و همچنین کاوه رضایی و مسعود حسن‌زاده می‌گوید: «خط حمله ذوب‌آهن معروف شده و خوشحالم که امسال عملکرد خوبی داشتیم. وقتی ما سه نفر هر کدام 4 گل تا الان زدیم، نشان‌دهنده این است که رقابت سالمی داریم. واقعاً در تیم ما مهم نیست چه کسی گل بزند و موفقیت تیم از همه چیز مهم‌تر است. فقط امیدوارم این روند را در بازی‌های آینده هم ادامه بدهیم و با یکدیگر پیشرفت کنیم.»
مهاجم ذوبی‌ها درباره اینکه آیا امسال به آقای گلی فکر می‌کند؟ ادامه می‌دهد: «من فاصله زیادی با بهترین گلزن فعلی لیگ ندارم و خیلی جدی دنبال کسب عنوان آقای گلی هستم. ما هجومی بازی می‌کنیم و با استفاده از توانمندی هافبک‌ها می‌توانیم بیشتر گل بزنیم. مطمئن هستم که آقای گل فصل جاری لیگ برتر از ذوب‌آهن خواهد بود و امیدوارم این اتفاق در پایان فصل رخ دهد.»
تبریزی در رابطه با شانس قهرمانی این تیم در جام حذفی و لیگ برتر هم می‌گوید: «در مورد جام حذفی که هنوز زمان زیادی تا بازی فینال باقی مانده اما درباره لیگ برتر باید بگویم که ادامه دادن این روند برای ما بسیار مهم است. مطمئناً در آینده کار ما سخت‌تر خواهد شد، چون بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا شروع می‌شود. با این حال هدفی جز قهرمانی نداریم و باید تا آخرین هفته در کورس باشیم.»