شناسهٔ خبر: 9606357 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه وطن‌امروز | لینک خبر

اخبار

صاحب‌خبر -

اولیویرا خداحافظی کرد اما سر تمرین ماند!
در حالی که برخی منابع از استعفای شفاهی تونی اولیویرا از تراکتورسازی خبر می‌دهند، این مربی پرتغالی در تمرین این تیم حاضر شد. به گزارش ایسنا، پس از نتایج ضعیف این فصل تراکتورسازی با تونی اولیویرا، اخبار مختلفی درباره برکناری این مربی و انتخاب سرمربی جدید برای این تیم پرطرفدار به گوش می‌رسد. شنبه برخی منابع از استعفای شفاهی اولیویرا خبر داده‌اند. این مربی پیش از تمرین در رختکن با بازیکنان تراکتور خداحافظی کرده اما هیچ منبع رسمی این خبر را  تایید نکرده است، حضور تونی اولیویرا در تمرین شنبه  بر پیچیدگی موضوع افزوده است. باید منتظر ماند و دید سرنوشت اولیویرا با تراکتوسازی چگونه رقم خواهد خورد. تمرین روز شنبه تراکتورسازی با هدایت قادر رحیم‌زاده و علیرضا پژمان برگزار شده است.

دستگیری رئیس سابق فدراسیون فوتبال پرو
مقامات پرو رئیس سابق فدراسیون فوتبال این کشور را به جرم رشوه‌خواری دستگیر کردند. زلزله‌ فسادهای مالی مسؤولان بلندپایه فدراسیون بین‌المللی فوتبال همچنان ادامه دارد. دیروز نیروی‌های امنیتی پرو مانوئل بورگا، رئیس سابق فدراسیون پرو را به جرم رشوه و رانت‌خواری دستگیر کردند. مقامات پرو اعلام کردند: نامه بازداشت بورگا از سوی دپارتمان عدالت آمریکا به دست ما رسیده است که در آن وی را به فساد مالی متهم کرده‌اند. نیروهای پلیس پرو او را زمانی که قصد خارج شدن از خانه‌اش را داشت دستگیر کردند. بورگا در مصاحبه‌اش گفت: من کاملا در آرامش هستم زیرا به هیچ وجه رشوه‌ای دریافت نکردم و بی‌گناه هستم. رئیس سابق فدراسیون پرو افزود: می‌دانستم بازداشت می‌شوم و پلیس در حال آمدن به منزلم است. بورگا از سال 2002 تا 2014 ریاست فدراسیون پرو را در اختیار داشت. اسم وی در لیست 16 مقام متهم به فساد از سوی کمیته اخلاق و دپارتمان عدالت آمریکا آمده بود.

یک شوخی سپاهان را از لیگ قهرمانان حذف کرد!
سرپرست تیم فوتبال سپاهان می‌گوید روز پنجشنبه هفته جاری قرعه‌کشی مسابقات لیگ‌قهرمانان آسیا برگزار می‌شود و سپاهان حریفانش را می‌شناسد. رسول خوروش در گفت‌و‌گو با ایسنا، درباره حضور در مقر AFC برای انجام قرعه‌کشی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، اظهار کرد: پنجشنبه قرعه‌کشی این مسابقات انجام می‌شود و حریفان سپاهان مشخص می‌شوند. در این چند روز در یک کارگاه هماهنگی هم حاضر می‌شویم. او درباره شایعه حذف شدن سپاهان از لیگ‌ قهرمانان آسیا، گفت: این خبر حاصل شوخی چند نفر در فضای مجازی بود و به هیچ وجه صحت ندارد.

بنیتس حذف رئال را گردن گرفت اما منصوریان مرا مقصر دانست
سرپرست تیم فوتبال سایپا گفت: از رافا بنیتس بیشتر از قبل خوشم آمد زیرا او حذف رئال‌مادرید را گردن گرفت و کسی را مقصر ندانست. اصغر حاجیلو در گفت‌وگو با فارس، درباره حذف رئال‌مادرید از جام حذفی به دلیل استفاده از بازیکن محروم دقیقا مثل اتفاقی که برای تیم امید ایران در زمان سرپرستی او اتفاق افتاد، گفت: من از منصوریان هیچ دلخوری ندارم. او یکی از مربیان آینده‌دار فوتبال ما است. ضمن اینکه در کنار افشین قطبی و کارلوس کی‌روش کار کرده و همچنین در 2 سال گذشته در تیم نفت تجربه‌های خوبی هم به دست آورده است. با این حال رافا بنیتس سرمربی رئال در حذف این تیم خودش را مقصر دانسته و این ماجرا را به گردن گرفته است. بنیتس سرمربی شجاعی است که چنین کاری کرده است. من خودم طرفدار رئال‌مادرید هستم و بنیتس را هم دوست دارم و با این کارش بیش از گذشته به او علاقه پیدا کردم. به هرحال رئال‌مادرید که سرپرست ندارد و خود سرمربی و دستیارانش اشتباه‌شان را پذیرفته‌اند.  وی ادامه داد: در ماجرای تیم امید دیواری کوتاه‌تر از دیوار من نبود. دیوار خانه من فقط یک سانتیمتر است. به همین خاطر هم در ماجرای حذف امید من مقصر شدم اما پس از آن علیرضا منصوریان حتی قلیان کشیدن بازیکنان تیم امید را هم گردن گرفت و در برنامه 90 از این بابت عذرخواهی کرد.  وی افزود: با این حال بعد از حذف تیم امید دیدم در برنامه 90 همه به من حمله می‌کنند و چون دیوار خانه من فقط یک سانتیمتر بود و هیچ کسی هم نبود این ماجرا را گردن بگیرد من این مساله را گردن گرفتم و به قولی فردین‌بازی درآوردم.

∎​

برچسب‌ها: