شناسهٔ خبر: 9594051 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: شبکه‌خبر | لینک خبر

دلار ارزان شد طلا گران

در ادامه روند کاهش بهای دلار و افزایش قیمت طلا در یک هفته گذشته، امروز هم قیمت دلار در بازار کاهش و قیمت طلا افزایش یافت.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ هر دلار آمریکا امروز در صرافی های تهران 3 هزار و  625 تومان خریداری  و 3 هزار و 635 تومان فروخته شد و  هر یورو نیز 3 هزار و  930 تومان و  3 هزار و   950 تومان خرید و فروش شد.
پوند انگلیس هم در بازار امروز تهران 5 هزار و 680 تومان، لیره ترکیه هزار و  285 تومان و درهم امارات هم990 تومان و یوان چین 580 تومان فروخته شد.
دبیر کانون صرافان با بیان اینکه قیمت دلار نسبت به هفته گذشته کاهش قابل توجهی داشته است ، گفت: بعد از مراسم اربعین ، تقاضا برای دریافت دلار کاهش یافته و قیمت آن در بازار روند کاهشی پیدا کرده است.
امروز همچنین هر قطعه سکه بهارآزادی طرح قدیم 919 هزار تومان و طرح جدید 920  هزار تومان  داد و ستد شد.
هر قطعه نیم سکه 467 هزار تومان، ربع سکه 257 هزار تومان و سکه یک گرمی 168 هزار تومان معامله شد.
هر گرم طلای  18 عیار هم 94 هزار و 70 تومان، هر مثقال طلا  هم 407 هزار و500  تومان و هر اونس طلا 1087 دلار به فروش می رود.
این نرخ ها در مقایسه با روز کاری گذشته افزایش نشان می دهد.