شناسهٔ خبر: 9446879 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

ترافیک در جاده ایلام - مهران سنگین است

ایلام - ایرنا - فرمانده پلیس راه استان ایلام گفت: هم اکنون ترافیک در جاده ایلام - مهران سنگین است اما تردد خودروها به صورت عادی جریان دارد.

صاحب‌خبر -

سرهنگ محسن ناصری روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از دو روز پیش تاکنون شاهد افزایش چشمگیر تعداد خودروهای ورودی به جاده ایلام - مهران هستیم و این افزایش نسبت به روزهای قبل کاملا محسوس است.
وی با تاکید بر اجرای طرح محدودیت تردد کامیون ها در مسیر ایلام - مهران از رانندگان وسایل نقلیه عمومی و شخصی خواست در این جاده با سرعت مطمئنه رانندگی کنند و از شتاب، عجله، سرعت و سبقت غیر مجاز خودداری کنند.
رئیس پلیس راهور استان ایلام نیز گفت: ترافیک شهر مهران روان است و ظرفیت لازم برای پارک خودروهای زائران در شهر و خارج از شهر به اندازه کافی وجود دارد.
سرهنگ نوراله خادم با تاکید بر اینکه ورود خودروهای شخصی از پل زائر تا پایانه مرزی مهران ممنوع است به زائران توصیه کرد: قبل از ورود به شهر مهران، خودروهای خود را در پارکینگ ها پارک و سپس با اتوبوس های مستقر در پارکینگ ها به پایانه مرزی منتقل شوند.
وی اظهار کرد: 33 پارکینگ عمومی و خصوصی با ظرفیت 60 هزار خودرو در شهر مهران تجهیز و آماده پارک خودروهای زائران است.
با وجود اجرای طرح ترافیکی اربعین و استقرار بیش از 40 تیم خودرویی و راه اندازی 25 ایستگاه پلیس، این روزها بدلیل افزایش حجم سفرها ترافیک سنگینی بر جاده های استان ایلام بخصوص مسیر منتهی به مرز مهران حاکم است.
با نزدیک شدن به روز اربعین هر لحظه بر تعداد خودروها در جاده های منتهی به پایانه مرزی مهران افزوده می شود و با وجود ترافیک سنگین در جاده ایلام - مهران، تردد در مقاطعی از این مسیر با کندی صورت می گیرد.
به گزارش ایرنا، مرز بین المللی مهران بدلیل کوتاهی مسافت و برخورداری از امنیت یکی از کانون های پر تردد ورود و خروج زوار عتبات عالیات بشمار می رود بطوریکه در ایام منتهی به اربعین حسینی سال گذشته بیش از یک میلیون و 500 هزار زائر از این مرز تردد کردند.
6032/9002