شناسهٔ خبر: 9310403 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: موج | لینک خبر

يک‌ميليون و 300 هزار نفر در سايت سماح ثبت نام کردند

موج- معاون عتبات سازمان حج و زيارت، از ثبت نام يک ميليون و 300 هزار نفر از زائران در سامانه سماح خبر داد و گفت: زائران حسيني تا 48 ساعت از ثبت نام اوليه در سايت سماح فرصت دارند تا به مراکز زيارتي سازمان حج و زيارت جهت ارائه مدارک مراجعه کنند.

صاحب‌خبر - به گزارش خبرگزاري موج، معاون عتبات سازمان حج و زيارت محسن نظافتي گفت: زائران حسيني تا 48 ساعت از ثبت نام اوليه در سايت سماح فرصت دارند تا به مراکز زيارتي سازمان حج و زيارت جهت ارائه مدارک مراجعه کنند.
وي در ادامه با بيان اين مطلب که کساني که پس از ارسال پيامک ثبت نام به مراکز زيارتي مراجعه نکنند به صورت خودکار از سامانه حذف خواهند شد، افزود: اين در حالي است که حذف شدگان مجدداً مي‌توانند با مراجعه و ارائه مدارک، در سامانه سماح ثبت نام کنند.
معاون عتبات سازمان حج و زيارت در خاتمه به زائران حسيني توصيه کرد که اگر تا اين لحظه ويزاي خود را دريافت نکرده‌اند حتماً نسبت به اخذ ويزا اقدام کنند، تصريح کرد:بارها اعلام کرده‌ايم که بدون گذرنامه و ويزا، هيچ زائري نمي‌تواند از مرزها عبور کند.