شناسهٔ خبر: 9308398 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاندار خوزستان: تشریفات مرزی خروج زایران ایرانی در حداقل زمان در حال انجام است

العماره- ایرنا- استاندار خوزستان گفت: تشریفات مرزی خروج زایران ایرانی برای شرکت در مراسم اربعین حسینی از مرزهای شلمچه و چذابه در حداقل زمان ممکن در حال انجام است.

صاحب‌خبر -

'عبدالحسین مقتدایی' روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: زیر ساخت های مرزهای شلمچه و چذابه تکمیل شده و هم اکنون تشریفات مرزی خروج زایران ایرانی به عراق از این دو مرز در حداقل زمان ممکن در حال انجام است.
وی همکاری و هماهنگی بین مقامات استان خوزستان و مسوولان محلی و دستگاه های عراقی را هم اکنون خوب ارزیابی کرد و گفت: این همکاری ها و هماهنگی ها به منظور تسهیل ورود زایران ایرانی به داخل خاک عراق به خوبی جریان دارد.
مقتدایی با تقدیر و تشکر از مسوولان عراقی برای روان سازی ورود زایران ایرانی در مرزهای چذابه و شلمچه ادامه داد: هرسال این همکاریها و هماهنگی ها بین دو کشور به ویژه استان خوزستان با استانهای میسان و بصره در عراق بیشتر شده و تسهیلات بهبود پیدا می کند.
استاندار خوزستان تصریح کرد: اقدامات زیربنایی در مرزهای شلمچه و چذابه برای زیارت اربعین حسینی امسال در قالب ستاد اربعین از اردیبهشت ماه آغاز شد و تاکنون روند کارها رضایت بخش بوده است.
وی روند حرکت زایران ایرانی از این دو مرز را تاکنون بدون مشکل عنوان کرد و گفت: با توجه به حجم مراجعات زایران ایرانی به این دو مرز تاکنون مشکلی نداشته ایم و امیدواریم این روند به همین ترتیب ادامه پیدا کند.
خاورم *4*1770*1275