شناسهٔ خبر: 9130170 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

احتمال‌حضور پوتین درنشست‌ اتحادیه‌ کشورهای صادرکننده گاز درتهران

صاحب‌خبر -
خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که انتظار می‌رود رئیس جمهوری روسیه در نشست اتحادیه کشورهای صادرکننده گاز (GECF) که قرار است 23 نوامبر در تهران برگزار شود شرکت کند.
خبرگزاری روسی اسپوتنیک گزارش داد که انتظار میرود ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در نشست اتحادیه کشورهای صادرکننده گاز(GECF) که قرار است 23 نوامبر در تهران برگزار شود شرکت کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، امیرحسین زمانی‌نیا، معاون بین‌الملل وزیر نفت چندی پیش در یک نشست خبری گفته بود: «به صورت رسمی اعلام می‌کنم که سومین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز در تاریخ 2 آذرماه در تهران برگزار می‌شود».

امروز جمعه خبرگزاری اسپوتنیک روسیه گزارش داد: «شاید ولادیمیر پوتین در نشست آتی کشورهای صادرکننده گاز که قرار است ۲۳ نوامبر در ایران برگزار شود، شرکت کند».

در گزارش این خبرگزاری آمده است: «سوال درباره سفر رهبر روسیه به ایران اخیرا از کرملین پرسیده شده است و دیمیتری پسکوف سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در پاسخ به سوالی به احتمال این سفر اشاره کرده است».

برچسب‌ها: