شناسهٔ خبر: 9117818 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

سرمربی تیم ملی فوتبال ترکمنستان: دیدار با تیم قوی ایران می‌تواند درسی برای ما باشد

"آمانگیلیف کوچومف" افزود: تیم ایران یکی از تیم‌های قدرتمند آسیا است و برای ما بازی با تیم ملی ایران تجربه خوبی بود/ حضور تماشاگران امتیاز مثبتی برای تیم ملی ایران بود

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار «نسیم»، آمانگیلیف کوچومف پس از شکست 3 بر یک تیمش مقابل تیم ملی ایران در مرحله مقدماتی جام جهانی 2018 روسیه و جام ملت‌های 2019 آسیا گفت: تیم ایران یکی از تیم‌های قدرتمند آسیاست و برای ما بازی با تیم ملی ایران تجربه خوبی بود. ما در این بازی توانستیم نقاط ضعف‌مان را برای بازی بعد بشناسیم.

وی گفت: پس از گل تساوی می‌توانستیم به پیروزی هم فکر کنیم، اما مقابل تیم قدرتمند ایران به این هدف نرسیدیم. دیدار با تیم قوی ایران می‌تواند درسی برای ما باشد تا از آن در دیدارهای آتی استفاده کنیم.

سرمربی تیم ملی فوتبال ترکمنستان تصریح کرد: مطمئن بودم که تیم ما در این دیدار موفق نمی‌شود، اما همین که به عنوان تیم سوم گروه دست پیدا کنیم، برای ما خوب است.

وی در خصوص حضور تماشاگران ایرانی در ورزشگاه گفت: چهار سال پیش که به ایران آمده بودم، تماشاگران زیادی به ورزشگاه آمده بودند. حضور تماشاگران امتیاز مثبتی برای تیم ملی ایران مقابل ترکمنستان بود. تماشاگران ایران کار را برای ما سخت کرده بودند.