شناسهٔ خبر: 9080558 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه قانون | لینک خبر

سیدعلی خمینی:

فساد و دزدی را فریاد بزنیم

اگر در نقطه ای از کشور فساد، مشکل، تورم، اختلاس، گرانی و دزدی دیدیم باید فریاد زنیم. گاهی ما معنی دفاع را نمی دانیم و خیال می کنیم اگر نقد کنیم نظام را تضعیف می کنیم ...

صاحب‌خبر -

قانون- حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی خمینی در دیدار جمعی از طلاب اهواز گفت: مردم از ما طلاب توقع دارند که به تعبیر امام، آدم باشیم. امام همچنین در برابر آمریکا گفتند: «ما از آمریکا چیزی نمی خواهیم و حاضریم با آن ارتباط برقرار کنیم به شرطی که آدم باشد»

به گزارش قانون به نقل از جماران؛ وی افزود: امروزه یک طلبه باید سالیان سال تلاش کند و در مراسم های شادی و عزای مردم شرکت کند تا بتواند به تدریج جایگاهی در میان آنها پیدا کند. اینکه طلبه ها توقع دارند پس از آنکه دوران طلبگی را پشت سر می گذارند در شهرهای خود از یک در وجوهات بیاید و از دری دیگر کمک های مردمی داده شود اشتباه و توقعی بیجاست، ما در طلبگی چنین چیزی نداریم. مردم به ما طلبه ها نگاه می کنند؛ هرچقدر هم بگوییم هر عیبی که هست از مسلمانی ماست یا شما به من طلبه نگاه نکنید و اگر هم طلبه ای کاری بر خلاف اخلاق می کند، دروغ می گوید یا اگر ضربه ای می زند اشکال از دین نیست و آن طلبه مشکل دارد از سوی مردم پذیرفتنی نیست. اگر در نقطه ای از کشور فساد، مشکل، تورم، اختلاس، گرانی و دزدی دیدیم باید فریاد زنیم. گاهی ما معنی دفاع را نمی دانیم و خیال می کنیم اگر نقد کنیم نظام را تضعیف می کنیم درصورتی که چنین نیست مردم مشکلات را با گوشت و پوست و استخوان خود درک می کنند.

کاش می شد به روی منبرها بگوییم که هیچ فساد فرهنگی در کشور نیست یا هیچ تورم، اختلاس، دزدی یا فقری در کشور نیست. اما من اگر در این شرایط چنین حرف هایی را بگویم از آنجا که مردم با این مشکلات مواجه هستند یا می گویند که من بی اطلاعم یا اینکه اصلا دغدغه ای ندارم که این ذهنیت ها به ضرر نظام و انقلاب است. چرا خیال می کنیم همه کارها از موضع بالا و با لحن دستوری پیش می رود؟ با اجبار و فشار مسأله پیش نمی رود و بسیاری از کارها را با یک لحن و زبان نرم انجام می شود. البته شدت و ظلم با هم متفاوت است. اصلا مسئولی که برش نداشته باشد و فقط بخواهد مدارا کند کارش پیش نمی رود؛ اما دلیل نمی شود که ظلم کند.