شناسهٔ خبر: 9015917 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

حیدری: بازی سختی مقابل گوام داریم

صاحب‌خبر -
بال راست تیم ملی فو‌تبا‌ل ایران معتقد است که تیم ‌ملی ایران در مقابل گوام مسابقه‌ای سخت پیش‌رو خواهد داشت چرا که هیچ تیمی نتوانسته در زمین گوام این تیم را شکست دهد.
خسرو حیدری با اشاره به اردوی تیم ‌ملی که هم اکنون در حال‌ برپایی است، اظها‌ر کرد: چند روزی است که تیم ‌ملی اردوی خود را آغاز کرده است و بازیکنان به ترتیب در حال اضافه شدن هستند. امیدوارم که شش امتیاز این دو بازی پیش‌رو را بگیریم هر چند که عمانی‌ها با یک بازی بیشتر و سه امتیاز بالاتر نسبت به ایران قرار دارند.

به گزارش ایسنا، وی ا‌دا‌مه‌ داد: می‌توانستیم در دیدار اول مقابل ترکمنستان این تیم را شکست دهیم. امیدوارم که در دیدار این هفته‌ بازی خوبی را انجام دهیم و با پیروزی از زمین خارج شویم.

بال راست تیم ‌ملی فو‌تبا‌ل ایران درباره صحبت سرمربی استقلال مبنی بر این که حتی اگر تیم ‌ملی شب قبل از مقابل گوام و ترکمنستان در اردو جمع شود به این تیم‌ها پنج گل بزند ، عنوان کرد: هر کسی نظر خودش را دارد. پرویز مظلومی نیز نظر خودش را عنوان کرده است ما در هر بازی به اردو می‌آیم تا به هماهنگی لازم برسیم. امیدوارم که تعامل کافی بین باشگاه‌ها و تیم ‌ملی فراهم شود تا کار به خوبی پیش رود.

وی درباره دیدار مقابل گوام و این که تیم ‌ملی دیداری سخت مقابل این تیم بر روی چمن مصنوعی پیش‌رو خواهد داشت یا خیر، خاطر‌ نشان کرد: هیچ تیمی در گوام برنده نشده است. امیدوارم که ویزای همه بازیکنان صادر شود و با تیم کامل به مصاف آنها برویم. آنها بر روی چمن مصنوعی بازی می‌کنند و به جز خودشان هیچ تیمی از شرایط ورزشگاه آنها چندان اطلاعی ندارد.

حیدری در پایان در پاسخ به سوالی مبنی بر این که با توجه به میدان دادن کا‌ر‌لوس کی‌روش به جوانترها از سخت شدن شرایطش در جایگاه تیم ‌ملی نمی ترسد گفت: به‌ هر‌ حال بعد از جام ملت‌های آسیا سرمربی تیم ‌ملی شروع به جوانگرایی کردند و تیم عوض شد. چهار – پنج بازیکن با تجربه در کنار تیم هستند و سایر بازیکنان نیز در حال کسب تجربه می باشند. خیلی فرق نمی‌کند که چه کسی بازی کند. مهم این است که تیم ‌ملی دوباره به جا‌م جها‌نی راه یابد.

برچسب‌ها: