با رای اعضای مجمع انتخاباتی فدراسیون تنیس روی میز علی قارداشی به عنوان رئیس جدید فدراسیون تنیس روی میز انتخاب شد.
![](http://www.donya-e-eqtesad.com/upload/iblock/d2a/d2a226ef207747bb259d14dd8042d929.jpg)
به گزارش خبرنگار ایلنا، در این انتخابات زارع پور 2 رای و محمد باقر پسران و عزیزی هر کدام یک رای بدست آوردند.
در جریان این مجمع که رباب شهریان نایب رئیس کمیته ملی المپیک به عنوان نماینده این کمیته در مجمع حاضر شده بود، از مجموع 17 کاندیدای ثبتنام شده، 8 نفر پیش از رأیگیری، انصراف خود را اعلام کردند. ضمن اینکه پنج نفر هم در محل مجمع غایب بودند.
بر این اساس مهدی آرمندنیا، پیمان ابوالحسنی، مهران احدی، حمیدرضا ثمری خلج، بهنام حبیبزاده، سید احمد صفویزاده، امیر عمیدی، فاطمه کیوانی و رضا نیکبخش کاندیداهایی بودند که از شرکت در رای گیری انصراف دادند.
همچنین سید محمد شروین اسبقیان، جمشید زارع، علیرضا طالب، علیرضا حاجی سید محسنی و رضا نیکبخش نیز کاندیداهای غایب در این مجمع بودند.
پیش از این محمد زارع پور به مدت چهار سال ریاست فدراسیون تنیس روی میز را بر عهده داشت.
∎