شناسهٔ خبر: 8979412 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران‌ورزشی | لینک خبر

در قرارداد خاکپور تنها واو تبدیل به دال شد!

کفاشیان: قطعا دستیاران کی‌روش رعایت می کنند

صاحب‌خبر -



علی کفاشیان رییس فدراسیون فوتبال ایران هنوز از داستان درگیری کی‌روش و اسدی فارغ نشده، حالا باید در پی جمع کردن سایر مسائل فدراسیون باشد. پرواز تیم ملی به گوام و مشکلات دریافت ویزا و پرواز چارتر از یک طرف و مسائل مربوط به تیم امید از سوی دیگر به شدت کفاشیان را درگیر کرده است. کفاشیان درباره همه این دغدغه‌ها صحبت کرده است.
 
شما در هفته اخیر صحبتی را مطرح کردید مبنی بر اینکه در صورت ادامه یافتن برخی مسائل برای کی‌روش از جریمه مالی تا اخراج در نظر خواهید گرفت، آیا این صحبت‌ها تهدید جدی است یا تنها برای خروج از برخی فشارهاست؟
 این موضوع نه تنها در قرارداد مربی بلکه در قرارداد همه پرسنل فدراسیون فوتبال نیز وجود دارد و من فقط این را به کی‌روش نگفتم بلکه به همه این مساله را گوشزد کردم تا رعایت و از آن تبعیت کنند. در تمام دنیا حتی مربیان حرفه‌ای نیز چنین جریمه‌های انضباطی را در قرارداد خود دارند. همه باید به شئونات کارفرما احترام گذاشته و آن را رعایت کنند. مساله‌ای که در این رابطه مطرح کردیم، مساله‌ای جدی بود و برای ختم کردن غائله نبوده است. بنابراین نه تنها سرمربی تیم ملی بزرگسالان بلکه تمامی پرسنل فدراسیون فوتبال باید از این موضوع تبعیت کنند. در غیر این صورت از جریمه مالی تا اخراج را برای آنها در نظر خواهیم گرفت.
کی‌روش سکوت کرده و حالا دستیاران او وظیفه مصاحبه را بر عهده گرفته‌اند!
 ما تذکر داده‌ایم که دیگر صحبتی در این خصوص نداشته باشد. به دستیاران کی‌روش هم تذکر دادیم که دیگر صحبتی نکنند و قطعا با تذکر کتبی که به آنها دادیم این موضوع را رعایت می‌کنند.
سرنوشت پرواز چارتر تیم ملی به گوام نافرجام باقی ماند و گویا ملی‌پوشان قرار است با سه پرواز به گوام بروند. آیا این اتفاق نهایی شده و دیگر کاری از دست فدراسیون برنمی‌آید؟
 تا این لحظه که آنها با این موضوع موافقت نکرده‌اند. ما با شرکت آسمان قرارداد بسته‌ایم تا اگر پرواز مستقیمی وجود داشت به صورت چارتر به گوام برویم اما تاکنون با این مساله موافقت نشده است. گوام خاک آمریکا است و خیلی سخت است که بتوانیم به صورت مستقیم به این کشور برویم اما اگر نشود مجبور هستیم با پروازهای دیگری به گوام برسیم. دو سه پرواز گرفته‌ایم تا به کشور گوام برویم. ابتدا امارات و از آنجا به ژاپن یا کره جنوبی سفر خواهیم کرد تا به گوام برسیم.
ظاهرا قصد دارید از گوامی‌ها شکایت کنید؟
 بله، به دلیل صادر نشدن ویزای چند تن از لژیونرهای تیم ملی فوتبال از طرف کشور گوام و مشکلات به‌وجود آمده در سفر به این کشور از آنها به فیفا شکایت کرده‌ایم. امیدوارم تا زمان پرواز این مشکلات حل و ویزای بازیکنان صادر شود.
سفر تیم ملی فوتسال بانوان به مسابقات جام جهانی هم بالاخره لغو شد؟
 اعزام نشدن تیم ملی بانوان به این دلیل بود که نتوانستیم ویزا بگیریم. ما برای سفر به گواتمالا باید از کشور آلمان یا مکزیک ویزای گواتمالا را تهیه می‌کردیم که گرفتن ویزای آلمان یک ماه زمان می‌‌برد. به آنها گفتیم «آر‌ای وال» بدهند تا به آنجا رسیدیم، ویزا بگیریم که گفتند نمی‌توانیم و هماهنگی صورت نگرفت و ما هم نمی‌توانیم برویم. سفر به گواتمالا سه چهار پرواز و سه چهار ویزا می‌خواست. قطعا برای تیم ملی بانوان که قهرمان آسیا است مسابقات دیگری را هماهنگ می‌کنیم که در آن شرکت کنند و بدین ترتیب ناراحتی این موضوع را از دلشان درمی‌‌آوریم!
مشکلات داوری در بازی پرسپولیس و ذوب‌آهن غیرقابل پذیرش بود. قصد ندارید با داور بازی برخورد کنید؟
 هر تصمیمی که کمیته داوران در خصوص آن بازی بگیرد لازم‌الاجرا است. ما در این موضوع ورود نمی‌کنیم و این موضوع دست کمیته داوران است.
طاهری سرپرست باشگاه پرسپولیس اعتقاد دارد اگر قرار است تیم دیگری قهرمان شود، اینقدر وقت ما را نگیرند. فدراسیون با وزارت ورزش و وزیر ورزش مشکل شخصی دارد، غر‌ض‌ورزی‌شان را بر سر پرسپولیس خالی می‌کنند و پرسپولیس قربانی کینه‌ورزی آقایان فدراسیون‌نشین شده است...
 اینها استنباط‌های اشتباهی است و قطعا هیچ چیزی در فدراسیون فوتبال مهندسی شده نیست. ما هیچ حساسیتی روی تیم خاصی نداریم و دوست داریم که به همه تیم‌ها بهترین خدمات ارائه شود اما داور است و اشتباه می‌کند و نباید با یک اشتباه این فکر را بکنیم که این قضایا مهندسی شده بوده است.
کاشانی در خصوص کم توجهی به تیم امید گلایه‌ دارد؟
 سعی کردیم مشکلات را حل کنیم و تشکر می‌کنم از آقای کاشانی که تا به اینجای کار زحمات زیادی برای این تیم کشیده است. مشکل عبور تیم امید از سی‌ای‌پی فرودگاه را حل کرده‌ایم و دیگر مشکلی وجود ندارد.
مسائل مختلفی پیرامون قرارداد خاکپور مطرح شده و در نهایت بنا بر اعلام خاکپور، گویا قرار شده است بند 13 مربوط به این قرارداد حذف و برخی مفاد دیگر اصلاح شود؟
 در این رابطه صحبت‌های مدنظر انجام شده و به نتایج خوبی رسیده‌ایم. قرارداد جدید تنظیم شده و چیز خاصی تغییر نکرده است. ما با یکدیگر تفاهم کردیم و با توضیحات ارائه شده به اتفاق نظر رسیدیم که ان‌شاءا... قرارداد به زودی امضا می‌شود. در متن قرارداد یک واو اضافه بود که آقای خاکپور درخواست کردند این واو به دال تغییر پیدا کند و هر دو طرف نیز با این مساله راضی شدیم!
خاکپور سرمربی تیم امید از این اظهارنظر شما دلخور است؟
 من به عنوان مثال گفتم در قرارداد خاکپور «و» جابه‌جا شده، اینکه «و» یا «د» تغییر کرده خیلی مهم نیست. چیزی که مهم است این است که ما تفاهم کردیم و دیگر مشکلی وجود ندارد.
سفر به امارات همراه تیم امید به چه منظور خواهد بود؟
 به برنامه‌ای در این کشور دعوت شدم، ضمن اینکه علاوه بر تیم امید، تیم ملی فوتبال ساحلی هم در این کشور مسابقه دارد و بازی‌ این تیم را هم تماشا خواهم کرد.