صراط :روزنامه گاتزتادلواسپورت ایتالیایی خبری مبنی بر حضور رائول لوزانو روی نیمکت تیم ملی والیبال ایران منتشر کرد.
در روزنامه گاتزتادلواسپورت آمده است که سرانجام حضور اسلوبودان کواچ صربستانی روی نیمکت سرمربیگری تیم ملی والیبال ایران به پایان رسید و بزودی رائول لوزانو سرمربی مشهور آرژانتینی که تجربه حضور در والیبال ایتالیا و لهستان را در کارنامه خود دارد به عنوان سرمربی تیم ملی والیبال ایران کارش را اغاز خواهد کرد.
به نوشته این رسانه خوان سیچلو که سابقه همکاری با خولیو ولاسکو را در تیم ملی والیبال ایران در کارنامه دارد هم قرار است به عنوان مربی و دستیار لوزانو فعالیتش را دوباره در تیم ملی والیبال ایران از سر بگیرد.
در این مطلب روزنامه ایتالیایی آمده است که فدراسیون والیبال ایران با اعتماد به دو مربی نامبرده از آمریکای جنوبی در تلاش است سهمیه مسابقات المپیک را برای نخستین بار کسب کند.