شناسهٔ خبر: 8872233 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه کائنات | لینک خبر

اخبار ستون

صاحب‌خبر - حقوق ماهیانه
برای موفقیت حدادی
گروه ورزش : مربی پرتابگر دیسک کشورمان تا زمان آغاز المپیک 2016 ریو  حقوق ماهیانه 9 هزار و 900 دلاری خواهد داشت.«کیم بوخونسف» مربی باتجربه دوومیدانی اهل روسیه هفته گذشته برای عقد قرارداد با فدراسیون دوومیدانی کشورمان برای هدایت احسان حدادی وارد ایران شد.این مربی 84 ساله قرار است کار مربیگری حدادی تا المپیک 2016 ریو را بر عهده داشته باشد و فدراسیون دوومیدانی نیز امیدوار است که حدادی با هدایت بوخونسف بتواند موفقیت قبلی در المپیک 2012 لندن را تکرار کند.برای رسیدن به این موفقیت مسئولان وزارت ورزش و جوانان و همچنین فدراسیون دوومیدانی اعلام کرده‌اند که از هیچ حمایتی دریغ نخواهند نکرد. نصرالله سجادی، معاون وزیر ورزش روز (شنبه) اعلام کرد: هیچ مشکلی در پشتیبانی از احسان حدادی نخواهیم داشت.همچنین مجید کیهانی، رئیس فدراسیون هفته گذشته گفته بود: حدادی نباید نگران هزینه باشد. برای موفقیت او اگر نیاز باشد، یک میلیارد تومان سرمایه‌گذاری می‌کنم تا مدال ارزشمند حدادی در المپیک تکرار شود.طبق گفته سجادی و کیهانی، مشکلی برای آماده‌سازی حدادی وجود ندارد. شنیده شده که قرار است کیم بوخونسف ماهیانه 9 هزار و 900 دلار دریافت کند. این مبلغ به جز هزینه‌ای است که قرار است صرف پول اقامت بوخونسف در هتل شود. همچنین هزینه‌هایی نیز در خصوص تعذیه و مکمل‌های مورد نیاز حدادی صورت خواهد گرفت. همه اینها نشان می‌دهد که مسئولان ورزش تلاش خود را برای موفقیت حدادی به کار گرفته‌اند و حالا نوبت این ورزشکار است که توانایی‌هایش را یک بار دیگر نشان بدهد.رکورد ورودی پرتاب دیسک المپیک 66 متر است که حدادی هنوز موفق به رسیدن به آن نشده است.

زانوی سلیمی
در ایران جراحی می‌شود
گروه ورزش : بر اساس تصمیم کمیسیون پزشکی ویژه رسیدگی به وضعیت آسیب دیدگی بهداد سلیمی، زانوی آسیب دیده این وزنه بردار در ایران و تحت نظارت یکی از جراحان متخصص وطنی جراحی خواهد شد.نخستین جلسه رسمی کمیسیون ویژه پزشکی جهت رسیدگی ضرب العجلی و درمان هر چه سریعتر زانوی آسیب دیده بهداد سلیمی قهرمان فوق سنگین جهان و المپیک با حضور علی مرادی رئیس فدراسیون وزنه برداری، دکتر غلامرضا نوروزی رییس جدید فدراسیون پزشکی ورزشی، دکتر باقری رییس کمیته پزشکی فدراسیون وزنه برداری و بهداد سلیمی و سایر متخصصانی که با دستور ویژه وزیر ورزش مسئول رسیدگی و طراحی پروسه درمانی ملی پوش کشورمان شده اند در فدراسیون وزنه برداری برگزار شد.در این جلسه ویژه که بابت مشخص شدن آخرین نقطه نظرات فنی کمیته پزشکی که به صورت ویژه مسئول درمان زانوی آسیب دیده بهداد سلیمی قهرمان بازی های المپیک ۲۰۱۲ لندن شده اند، رییس جدید فدراسیون پزشکی ورزشی اظهارداشت: فدراسیون پزشکی ورزشی با تمام توان و پتانسیل خود در خدمت فدراسیون وزنه برداری و بهداد سلیمی خواهد بود تا قوی ترین مرد جهان هر چه سریعتر بهبودی خود را بدست آورد و مجددا به میدان مسابقه بازگردد.

افشاردوست:
کواچ تغییرات اساسی را پذیرفت
گروه ورزش : دبیر فدراسیون والیبال گفت: طبیعی است که به دنبال مذاکره با مربیان بزرگ جهان باشیم.محمود افشاردوست درباره آخرین وضعیت سرمربیگری تیم ملی و اینکه گفته می شود کواچ را تا انتخاب یک مربی جدید در آب نمک خوابانده اند، گفت: من نمی‌دانم این حرف‌ها را چه کسانی مطرح کرده‌اند ولی طبیعی است که دنبال مربیان بزرگ دنیا و مذاکره با آنها باشیم. ایران جزو 8 تیم برتر جهان است و مربی که می‌آوریم باید دارای سابقه و رزومه بسیار قوی باشد.وی در این باره ادامه داد: مربیان بزرگ دنیا 10 یا 12 نفر هستند و دستمزد آنها نیز مشخص است که البته مربیان بزرگ حقوق بالا هم دریافت می کنند و موضوع مالی یکی از مسایل مهم است. اما اینطور نیست که همین حالا با چنین مربیانی قرارداد بستیم. تمام این کارها منوط به این است که با کواچ برای جدایی یا ماندن به جمع بندی نهایی برسیم. اینکه یک مربی بزرگ را بیاوریم باید به زمان آمدن وی هم توجه داشته باشیم چرا که اکثر مربیان بزرگ دارای تیم هستند و تا اواخر فروردین نمی‌توانند به ایران بیایند.دبیر فدراسیون والیبال درباره تغییرات در کادر فنی تیم ملی در صورت ماندن کواچ عنوان کرد: اینکه همه مربیان دستیاران خود را خودشان انتخاب کنند امری طبیعی است. در کوران لیگ جهانی من در جلسه ای به کواچ گفتم که دستیاران وی به او کمک نمی کنند و تنهاست که در آن زمان نپذیرفت اما حالا کاملا این موضوع را پذیرفته که تغییرات اساسی انجام دهد و همه دستیارانش عوض شوند که اگر کواچ ماندنی شود این بار ما دستیاران وی را تعیین می کنیم.