شناسهٔ خبر: 8810790 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

تسنیم گزارش می‌دهد

نگاه ذوب‌آهن به نخستین برد خانگی در نبرد آهنی‌ها

ذوب‌‌آهن با کسب پیروزی در مقابل راه‌آهن می‌تواند نخستین برد خانگی خودش در لیگ پانزدهم را بدست آورد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، ذوب‌آهن بعد از انجام یک بازی تاریخی و بیادماندنی در مقابل تراکتورسازی یک امتیاز ارزشمند در شهر تبریز گرفت تا بعد از سال‌ها به پله سوم جدول لیگ برسد.

اما بازی در مقابل راه‌آهن فرصت خوبی برای شاگردان یحیی گل محمدی است تا با توجه به بازی‌های سخت استقلال تهران و استقلال اخوزستان در هفته یازدهم لیگ فاصله خودشان با دو تیم صدر جدولی را کمتر کنند.

البته تیم راه‌آهن هم بعد از خداحافظی با فرهاد کاظمی در شرایطی با مهدی تارتار لیگ را ادامه می‌دهد که هنوز جایگاه مناسبی در جدول رده‌بندی لیگ ندارد و مطمئنا برای گرفتن امتیاز به اصفهان آمده است.

راه‌آهن به عنوان یکی از تیم‌های باسابقه فوتبال ایران یک مدیرعامل اصفهانی را هم در سر کار دارد و حضور او در برابر ذوب‌آهن و البته سعید آذری اهمیت زیادی دارد.

غایبان

بدشانسی‌های ذوب‌آهن در مورد مصدومیت بازیکنان همچنان ادامه دارد و این بار محمد نژاد مهدی به خاطر آسیب دیدگی از ناحیه پا برای مدتی از میادین دور خواهد بود تا حجت حق وردی جانشین او در خط دفاعی بشود. این احتمال وجود دارد که رشید مظاهری بعد از خوردن 4 گل در بازی مقابل تراکتورسازی هم جای خودش را به محمد باقر صادقی بدهد و بازی را از روی نیمکت تماشا کند.

چهره ویژه

دو قلوهای تیم راه‌آهن یعنی برادران محمدی بعد از حضور در برنامه نود به طرز عجیبی معروف شده‌اند و مطمئنا در بازی مقابل ذوب‌آهن نگاه‌ها به این دو بازیکن خواهد بود. قاسم حدادی‌فر هم بعد از بازگشت دوباره به میادین هنوز نتوانسته بازیکن همیشگی باشد و می‌تواند در این بازی خاطره خوش فصل گذشته خودش در مقابل راه‌آهن را زنده کند.

پیش‌بینی

ذوب‌آهن در این فصل هنوز نتوانسته در بازی‌های خانگی خودش بردی را بدست آورد و از طرف دیگر راه‌آهن هم تیمی است که به سختی گل می‌خورد ولی پیش‌بینی یک برد حداقلی برای شاگردان یحیی گل محمدی نزدیک‌ترین نتیجه ممکن خواهد بود. البته احتمال رقم خوردن یک تساوی بدون گل هم در این بازی به شدت زیاد است.

ترکیب احتمالی

ذوب‌آهن: محمدباقر صادقی، حجت حق‌وردی، هادی محمدی، علی حمام، ولید اسماعیل، اکبر صادقی، قاسم حدادی‌فر، احسان پهلوان، دانیال اسماعیلی‌فر، کاوه رضایی و مهدی رجب‌زاده

راه‌آهن: ایگور ننزیچ، حمیدرضا دیوسالار، ابراهیم کریمی، میلاد محمدی، سیدحسین کریمی، سباستین اشتراندوال، میلاد ابطحی، احمد مهدی‌زاده، حسین خیری، امین منوچهری، و مهرداد محمدی

برنامه هفته یازدهم لیگ برتر

جمعه هشتم آبان ماه 94
استقلال تهران - پرسپولیس تهران از ساعت 15 در ورزشگاه آزادی
محسن ترکی - رضا سخندان - محمدرضا ابوالفضلی

روز شنبه نهم آبان ماه 94
گسترش فولاد تبریز – پدیده از ساعت 15 در ورزشگاه اختصاصی گسترش
تورج حق وردی- علی میرزابیگی- سعید زارع- هادی حاج عباسی ناظر داوری: ایرج نظری

سیاه جامگان – سایپا از ساعت 15 در ورزشگاه ثامن
محمد ملکی- محمدرضا امینی- یعقوب حجتی- رضا عادل ناظر داوری: حیدر شکور

صبای قم – تراکتورسازی تبریز از ساعت 15:30 در ورزشگاه یادگار امام (ره)
مهدی سیدعلی- حسن ظهیری- قهرمان نجفی- محمدحسین ترابیان ناظر داوری: عبداله باعزم

نفت تهران – استقلال خوزستان از ساعت 15:30 در ورزشگاه تختی
پیروز سیف اله پور- محمدرضا منصوری- مهدی شفیعی- وحید کاظمی ناظر داوری: اسماعیل صفیری

ملوان بندر انزلی – فولاد خوزستان از ساعت 15:30 در ورزشگاه تختی
علیرضا فغانی- بابک داوری- حمید کنعانی- سعید رحیمی مقدم ناظر داوری: محمود رفیعی

ذوب آهن – راه آهن ازساعت 15:30 در ورزشگاه فولادشهر
حمید حاج ملک- حسین طالقانی- فرهاد مروجی- روح اله شریفی ناظر داوری: زاهد بحرینی

استقلال اهواز – سپاهان از ساعت 16:50 در ورزشگاه غدیر
سعید بخشی زاده- حمید غمزه- رسول ذورقی- یاسر همرنگ ناظر داوری: ابوطالب طاهریان

انتهای پیام/