شناسهٔ خبر: 8779126 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: رجا | لینک خبر

مداح دربی 81 پایتخت مشخص شد

روز جمعه با حضور 100 هزار نفری هواداران فوتبال در دربی 81 برگزار می شود.

صاحب‌خبر -
 باشگاه خبرنگاران جوان ؛ بزرگترین عزاداری سالار شهیدان امام حسین (ع) به مناسبت فرارسیدن هفتم این امام همام روز جمعه با حضور 100 هزار نفری هواداران فوتبال و باشگاه های استقلال و پرسپولیس و خانواده بزرگ فوتبال در ورزشگاه آزادی برگزار می شود. 
 
با توجه به همزمانی دیدار تیم های پرسپولیس و استقلال در هفته یازدهم لیگ برتربا ایام محرم  الحرام مراسم ویژه نوحه سرایی و عزاداری  پیش از بازی و در بین 2 نیمه  این بازی با حضور سید مجید بنی فاطمه، حاج حمید منتظر و عبد الله علی بیگی از مداحان اهل بیت  عصمت و طهارت برگزار می‌شود. 
 
مراسم دمام زنی و نصب بنر با پیام‌های عاشورایی نقل قول رهبر معظم انقلاب در مورد محرم با عنوان عاشورا سرمشق دائمی امت اسلامی است ،یا حسین (ع) و یا ابوالفضل(ع) در ورودی ورزشگاه آزادی و داخل ورزشگاه آزادی و در رو بروی جایگاه ویژه از جمله سایر برنامه‌های فرهنگی روابط عمومی و امور فرهنگی از جمله سایر برنامه‌های  تدارک دیده شده برای این دیدار است. 
 
همچنین با هماهنگی شهرداری منطقه 22 برای اسکان هواداران 2 تیم که از شهرستان ها به پایتخت سفر می‌کنند اقامتگاه موقتی در شب قبل از دربی آماده خواهد شد.