شناسهٔ خبر: 8755506 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

اولیویرا: خطیبی را بیاورید تا تراکتور را جزو سه تیم اول کند!

خبرگزاری میزان - سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز پس از تساوی پر گل تیمش مقابل شاگردان یحیی گل‌محمدی به رسول خطیبی طعنه زد.

صاحب‌خبر -
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری میزان، "تونی اولیویرا" پس از تساوی 4 بر 4 مقابل ذوب‌آهن در کنفرانس خبری اظهار داشت: من خیلی ناراحت و غمگین هستم اما نه برای خودم بلکه برای بازیکنانم؛ چرا که این بهترین بازی آنها بود. بازیکنانم موقعیت‌های زیادی ایجاد کرده بودند اما در 10 دقیقه پایانی بازی را باختیم.

وی افزود: با وجود تمام کارهایی که انجام دادیم اتفاقاتی افتاد که باشگاه در این باره حرفه‌ای کار نکرد. باید برای بازی بعد آماده شویم و روی دیدار امروز متوقف نشویم.

"اولیویرا" در واکنش به سوال خبرنگاری مبنی بر علت باخت‌های مکرر در نیمه دوم گفت: شما از اول فصل خواسته‌اید من را تحریک کنید اما انتقادات باید بجا باشد. تیم ما روند خوبی را طی می‌کرد و این تیم وضعیت 2 ماه قبل را ندارد. در فوتبال نمی‌شود در یک لحظه همه چیز را عوض کرد.

وی تصریح کرد: 4 ماه از آمدن من گذشته است ولی ما هنوز نتوانسته‌ایم تیم را آماده کنیم. یک مربی همیشه پیروز نمی‌شود، با این حال من هرگز گریه نمی‌کنم هر چند شما با من همیشه دعوا می‌کنید.

سرمربی تراکتورسازی تأکید کرد: مسئول باخت من هستم و این را در رختکن به بازیکنانم گفتم که کسی را مقصر نمی‌دانم.

"اولیویرا" درباره تعویض‌هایی که انجام داد، خاطرنشان کرد: من می‌خواستم بازیکن تازه نفس به زمین بیاید. بختیار رحمانی زیاد دویده بود و خسته بود برای همین مهرداد بایرامی را به زمین فرستادم.

وی افزود: وقتی تعویض می‌کنیم یعنی ایده جدیدی داریم چرا که اگر می‌دانستم اینطور می‌شود دست به تغییر نمی‌زدم، فوتبال این شرایط را دارد و ورزش دیوانه‌واری است.

سرمربی تراکتورسازی تأکید کرد: خیلی ناراحت هستم چون فکر نمی‌کردم چنین اتفاقی بیفتد ولی برای بازی بعد تلاش می‌کنیم چرا که تیم تاکنون روند خوبی داشته و امروز بازیکنان حرکت‌های خوبی انجام دادند، هر چند روز سختی بود.

اولیویرا اظهار داشت: برای کسی که فوتبال را دوست دارد این نتیجه خیلی جذاب است اما برای هواداران، بازیکنان و مربی ناراحت‌کننده بود.

وی خاطرنشان کرد: ذوب‌آهن بهترین تیم لیگ ایران است و تا به حال 4 برد در خانه به دست آورده است، با این حال آنها کاری انجام دادند که ما نتوانسته‌ایم انجام دهیم چون تیم آنها همان تیم سال قبل است اما ما فقط 2،3 بازیکن از پارسال داریم.

سرمربی تراکتورسازی تصریح کرد: بیش از حد تمرین کرده‌ایم اما بازیکنان من به طور هماهنگ و در یک زمان به تیم اضافه نشده‌اند، ساختن تیم زمان می‌برد، برای مثال سروش رفیعی، سینا عشوری و شجاع خلیل‌زاده کم‌کم در حال بازگشت به دوران خوب خود هستند. با این حال من فکر می‌کردم امروز یک قدم جلو می‌افتیم اما یک قدم هم عقب رفتیم.

"اولیویرا" با انتقاد از تعطیلی‌های مکرر لیگ برتر، اظهار داشت: در کدام لیگ هر 2 هفته مسابقات متوقف می‌شود، این مسائل روی تیم‌ها اثر منفی می‌گذارد.

وی در واکنش به این سوال که آیا تراکتورسازی می‌تواند همانند سال‌های قبل مانند حضور رسول خطیبی یا خودش در این تیم مجدداً به رده نخست باز گردد، گفت: شما رسول خطیبی را بیاورید تا تراکتور را دوباره جزو 3 تیم اول کند!

انتهای پیام/