شناسهٔ خبر: 8739247 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

در گفت‌وگو با آنا

اولین گلزن دربی: استقلال برنده دربی خواهد بود/ پرسپولیس را نباید دست‌کم گرفت

بازیکن پیشین آبی‌پوشان پایتخت گفت: استقلال با وجود مربی دربی بلدی چون پرویز مظلومی و حضور مقتدرانه در صدر جدول قطعا برنده دربی خواهد بود.

صاحب‌خبر -

احمد منشی زاده درباره دیدار حساس استقلال و پرسپولیس به خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا اظهار داشت: «این هفته یکی از حساس ترین و جذاب ترین بازی‌های لیگ برگزار می شود. با توجه به برد خوبی که پرسپولیس مقابل ملوان به دست آورد، استقلال باید طوری برنامه ریزی کند که همچون دیدار با سپاهان در همان دقایق ابتدایی بازی به گل برسد و اختیار بازی را به دست بگیرد.»

زننده اولین گل دربی افزود: «هم‌اکنون پرسپولیس در رده ششم جدول قرار دارد. بنابراین مانند مار زخمی رفتار می‌کند و تنها هدفش این است که بازیکنان استقلال را به چالش دربیارورد. به همین دلیل پرویز مظلومی باید هوشیارانه بازی را پیش ببرد و تمامی اینها بستگی به فرم و آرایش بازیکنان درون زمین دارد. در هر صورت پرسپولیس این فصل ثابت کرده که پتانسیل خوبی برای شکست دارد.»

پیشکسوت استقلال درباره پیش‌بینی خود از نتیجه این دیدار نیز عنوان کرد: «با توجه به اینکه پرویز مظلومی تاکنون رکورددار برد متوالی در تاریخ دربی بوده و از طرف دیگر صدرنشینی استقلال در لیگ، قطعا برنده این دیدار آبی‌پوشان پایتخت خواهند بود. البته این نکات نباید باعث شود شاگردان مظلومی از قدرت پرسپولیسی‌ها غافل شوند. این تیم در هفته های پایانی نمایش و عملکرد خوبی از خود نشان داده است و با وجود مربی قدرتمندی چون برانکو می تواند در این بازی حریفی سرسخت و جدی برای استقلال باشد.»