شناسهٔ خبر: 8732632 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران‌ورزشی | لینک خبر

چلسی

صاحب‌خبر -



آقای خاص در آستانه اخراج
چلسی پس از شکست برابر وستهم آماده رفتن ژوزه مورینیو می‌شود. تنها سه هفته پس از آن که رومن آبراموویچ رسما به مورینیو رای اعتماد داد، هیات مدیره چلسی عملکرد او را زیر نظر گرفته است. این احتمال وجود دارد که مورینیو تا یک هفته آینده از چلسی جدا شود. چلسی در جام اتحادیه با استوک‌سیتی بازی دارد و سپس در خانه لیورپول به میدان خواهد رفت. شکست روز شنبه برابر تیم یورگن کلوپ احتمالا پایان دوران دوم حضور مورینیو در چلسی را رقم خواهد زد.
چلسی در جدول لیگ پانزدهم است و شش مسابقه را باخته است. مورینیو در ماه آگوست قراردادی چهارساله به ارزش 30 میلیون پوند با چلسی امضا کرد اما چلسی قصد ندارد در صورت اخراج او این مبلغ را بپردازد. از سوی دیگر، باید جانشین او هم مشخص شود. دغدغه مسوولان چلسی این است که اکثر مربیان بزرگ تیم دارند. گفته می‌شود چلسی از طریق واسطه‌هایش با چند مربی تماس داشته است. کارلو آنچلوتی، مربی سابق چلسی که در حال حاضر در تعطیلات به سر می‌برد دوست دارد به استمفوردبریج برگردد، هرچند که مشخص نیست آبراموویچ به آمدن او علاقه‌ای داشته باشد. گزینه دیگر گاس هیدینک است که ممکن است یک بار دیگر به صورت کوتاه‌مدت مربی چلسی شود. چلسی احتمالا یک مربی تا انتهای فصل خواهد داشت و پس از آن به سراغ پپ گواردیولا یا دیه‌گو سیمئونه خواهد رفت.
 
حمله مورینیو به داور در تونل
اوضاع در اردوی چلسی داشت نابسامان پیش می‌رفت اما ژوزه مورینیو خونسرد ایستاده بود. در بازی چلسی و وستهم بود که نمانیا ماتیچ در کمتر از 10 دقیقه دو کارت زرد گرفت و اخراج شد اما مربی چلسی هیچ واکنشی نشان نداد. دیه‌گو کاستا و سسک فابرگاس به دلیل اعتراض کارت گرفتند و سیلوینو لورو از کادر فنی چلسی هم به دلیل تهدید داور چهارم اخراج شد اما باز هم مورینیو ساکت ایستاده بود.
زمانی که جاناتان ماس سوت پایان نیمه اول را زد، مورینیو به ظاهر خونسرد راهی تونل شد اما او آتشفشانی در آستانه انفجار بود. منابعی ادعا کرده‌اند که مورینیو در تونل به سمت داور مسابقه حمله‌ور شده و او را زیر رگبار توهین‌های خود قرار داده است. همین کار او باعث شده که داور مورینیو را اخراج کند و او را برای نیمه دوم به سکوها بفرستد. ماس دیروز گزارش خود از این ماجرا را تحویل اتحادیه فوتبال داده است. محرومیت این مربی 52ساله بستگی به این دارد که چقدر به داور توهین کرده باشد و به این ترتیب او بار دیگر باید از خود دفاع کند.
مورینیو پیش‌تر به دلیل انتقاد از بابی مدلی، داور دیدار با ساوتهمپتون یک جلسه از همراهی تیمش محروم شده بود، هرچند که این محرومیت تعلیقی بود. اگر او این بار محروم شود محرومیت قبلی هم اجرایی خواهد شد.

تری به العربی قطر می‌رود؟
جان تری شاید در پایان فصل از چلسی جدا شود. قرارداد او در انتهای فصل منقضی می‌شود و جیان‌فرانکو زولا، مربی تیم العربی قطر قصد دارد هم‌تیمی سابق خود را به این کشور ببرد.
تری که به‌زودی 35ساله می‌شود آینده مبهمی در چلسی دارد. فنرباغچه و چندین باشگاه چینی هم تری را می‌خواهند اما گفته می‌شود احتمالا مقصد تری خاورمیانه خواهد بود.