شناسهٔ خبر: 8728919 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: هنگام | لینک خبر

پرسپولیس با شکست ملوان بدون محروم به استقبال دربی رفت

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته دهم از رقابتهای لیگ برتر برابر ملوان به پیروزی دست یافت تا ضمن کسب نخستین برد خانگی در لیگ پانزدهم، پنج پله در جدول رده بندی صعود کند و در جایگاه ششم قرار بگیرد.

صاحب‌خبر -
سایت خبری تحلیلی هنگام    Hengamnews.com:

در ادامه هفته دهم لیگ برتر فوتبال پرسپولیس از ساعت 17 و 45 دقیقه در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم ملوان رفت که مسابقه با نتیجه 2 بر صفر به سود پرسپولیس پایان رسید.

 

نیمه نخست

دقیقه 28: روی ارسالی که از سمت راست توسط رامین رضاییان انجام شد جری بینسون درون محوطه جریمه ملوان فرصت خوبی برای باز کردن دروازه ملوان داشت اما نتوانست به توپ ضربه بزند و توپ از بالای سر او به اوت رفت.

دقیقه 32: این بار امید عالیشاه حرکت خوبی را از سمت راست آغاز کرد و با ارسال توپ روی دروازه باز هم جری بینسون را در فرصت گلزنی قرار داد اما این مهاجم هندوراسی باز هم نتوانست از این فرصت استفاده کند و توپ در اختیار سرگئی پاشنکو قرار گرفت.

 

نیمه دوم

 

در آغاز نیمه دوم پرسپولیسی‌ها که نیاز مبرم به برد داشتند بازی هجومی‌تری را نسبت به نیمه اول به نمایش گذاشتند و چندین بار دروزه حریف را تهدید کردند.

 

دقیقه 59: روی یک ضربه ایستگاهی، پرسپولیس می‌توانست دروازه ملوان را باز کند اما ضربه رامین رضاییان بدون برخورد به کسی از کنار دروازه به بیرون رفت.

 

دقیقه 63: رامین رضاییان درون محوطه جریمه پاس خوبی برای جری بینسون آماده کرد تا این مهاجم دروازه ملوان را باز کند اما واکنش خوب سرگئی پاشنکو اجازه نداد دروازه ملوان باز شود.

 

دقیقه 67: علی علیپور درون محوطه جریمه ملوان صاحب توپ شد و با یک ضربه سرضرب زیبا، نخستین گل تیمش را به ثمر رساند.

 

دقیقه 75: جری بینسون از میانه‌های زمین با یک توپ‌ربایی خوب توپ را از مدافعان ملوان گرفت و به سمت دروازه حرکت کرد تا با سرگئی پاشنکو تک به تک شود. سپس با یک ضربه محکم دومین گل تیمش را به ثمر رساند.

 

پرسپولیس با این برد 14 امتیازی شد و موقتا به رده ششم جدول صعود کرد. ملوان هم با 13 امتیاز در رده نهم قرار دارد.

 

پرسپولیس امروز با ترکیب سوشا مکانی، امید عالیشاه (علی علیپور، 65)، محسن بنگر، احمد نوراللهی، فرشاد احمدزاده، کمال کامیابی نیا، جری ریکاردو، محمد انصاری، رضا خالقی‌فرد (محسن مسلمان، 55)، لوکا ماریچ و رامین رضاییان بازی را آغاز کرد.

 

ملوان نیز با ترکیب سرگئی پاشنکو، عزت‌الله پورقاز (سید جلال رافخایی، 75)، احمد آهی، پژمان نوری، مازیار زارع، حسین ماهینی، عزیز معبودی، محمد کنعانی، فرزاد حاتمی، صادق محرمی (محمد نزهتی، 20) و محمد آبشک به میدان رفت.