شناسهٔ خبر: 8674117 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

حمله تروریستی به عزاداران حسینی در بنگلادش یک شهید و ده‌ها زخمی بر جای گذاشت

آسوشیتدپرس نوشت: صبح روز شنبه پرتاب چندین بمب دست‌ساز به سمت تجمع عزاداران حسینی در بنگلادش، به شهید و زخمی شدن ده‌ها نفر منجر شد

صاحب‌خبر -

به گزارش «نسیم»، صبح روز شنبه پرتاب چندین بمب دست ساز به سمت تجمع عزاداران حسینی در بنگلادش، به شهید و زخمی شدن ده‌ها نفر منجر شد.

به نوشته خبرگزاری آسوشیتدپرس، این حادثه زمانی رخ داد که هزاران نفر از شیعیان بنگلادش در حسینیه دالان شهر داکا برای برگزاری مراسم عاشورا جمع شده بودند.

در پی انفجار این بمب‌های دست‌ساز، 1 پسر 12 ساله شهید و بیش از 100 تن زخمی شده‌اند. به گفته پلیس داکا، اغلب مجروحین در بیمارستان نزدیک منطقه در حال درمان هستند. 

هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله تروریستی را بر عهده نگرفته است. به گفته پلیس دستکم 5 بمب به سمت عزاداران پرتاب شده که 3 عدد از آن‌ها منجر شده است.

بلافاصله پس از انفجار، پلیس دو نفر را به ظن دست داشتن در این حمله بازداشت کرده است. 

روز گذشته هم حمله به عزاداران در پاکستان به شهادت و زخمی شدن ده‌ها تن منجر شد.