صاحبخبر - به گزارش خبرگزاري موج، سرهنگ حميدرضا گرايلي، ضمن عرض تسليت به مناسبت ايام سوگواري ابا عبدالله الحسين (ع) تمهيدات و محدوديتهاي ترافيکي تاسوعا و عاشوراي حسيني را اعلام کرد.
وي افزود: همچون سنوات گذشته، پليس رضوي با آمادگي کامل و نيز با بهرهگيري از تمام توان خود در دهه اول محرم، اقدامات خود را براي روانسازي ترافيک و برخورد با تخلفات آغاز کرده است.
رئيس پليس راهور خراسان رضوي تصريح کرد: از ساعت 6 صبح روزهاي تاسوعا و عاشورا تا خاتمه مراسم در مسير ميدان توحيد، ميدان شهدا، تقاطع شهيد گمنام، پنج راه نواب صفوي و ميدان بسيج، تقاطع دانش به طرف حرم مطهر، تقاطع شهيد اندرزگو، چهارراه شهدا و تقاطع زرينه، ميدان گنبد سبز، ميدان 17 شهريور به سمت حرم مطهر مسدود خواهد بود.
سرهنگ گرايلي در خصوص محدوديت توقف گفت:پارک وسايل نقليه در رينگ زيرگذر حرم مطهر، روگذرهاي نواب، شيرازي، طبرسي، خيابان شيرازي از ميدان شهدا تا حرم مطهر، خيابان شهيد رجائي حد فاصل تقاطع شهيد اندرزگو تا تقاطع شهدا، خيابان آيت الله بهجت تا تقاطع زرينه، خيابان نواب صفوي، خيابان طبرسي تقاطع گمنام تا حرم مطهر،از تقاطع دانش تا حرم مطهر، طول خيابان شهيد اندرزگو و حريم کليه تقاطعهاي موجود مسير تا عمق 50 متري ممنوع و از ساعت 24:00 شب تاسوعا و عاشورا پاکسازي خواهد شد.
رئيس پليس راهور خراسان رضوي خاطرنشان کرد: تردد هر گونه موتورسيکلت و دوچرخه در محدوده طرح ممنوع است و جهت رفاه حال شرکتکنندگان در مراسم عزاداري، اتوبوسهاي شرکت واحد در مسيرها و خيابانهاي (مجاور) آماده ارائه سرويس خواهند بود.
وي به شهروندان توصيه کرد: عزاداران محترم سعي کنند بيشتر از وسايل نقليه عمومي و اتوبوس استفاده کرده و از آوردن وسيله نقليه شخصي خودداري کنند و در صورت آوردن وسيله نقليه شخصي، خودرو را در خيابانهاي خارج از مسير ايجاد محدوديت و در محل مناسب پارک کنند و به هنگام اتمام مراسم عزاداري، از عجله و شتاب خودداري کرده و با آرامش و حوصله محل را ترک کنند. در طول مسير حرکت مواظب کودکان باشند و رانندگان عزيز در اجراي صحيح محدوديتها و ممنوعيتها با پليس راهنمايي و رانندگي استان همکاري لازم را داشته باشند.∎