صاحبخبر - مشهد/خبرگزاری صدا و سیما/ورزشی
تیم فوتبال پرسپولیس امروز در نبود ناباورانه هادی نوروزی مقابل سیاه جامگان به پیروزی رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، از هفته نهم رقابت های لیگ برتر فوتبال (جام خلیج فارس)، عصر امروز دو تیم پرسپولیس و سیاه جامگان در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد به مصاف یکدیگر رفتند که این دیدار با نتیجه دو بر یک به سود پرسپولیس به پایان رسید.
رامین رضائیان و فرشاد احمد زاده به ترتیب در دقایق 40 و 72 این دیدار با ضربه سر دو گل تیم پرسپولیس را به ثمر رساندند و علیرضا نقی زاده در دقیقه 82 برای سیاه جامگان گلزنی کرد.
مهدی طارمی، مهاجم تیم پرسپولیس هم در دقیقه 76 به علت فریب داور برای دریافت پنالتی یک کارت زرد دریافت کرد.
قبل از آغاز دیدار مراسم تقدیر از خانواده هادی نوروزی از سوی هیات فوتبال خراسان رضوی برگزار شد و در این مراسم پیراهنی نمادین منقش به تصویر هادی نوروزی و نام امام رضا (ع) به هانی نوروزی، پسر هادی نوروزی اهدا شد.
پیش از این دیدار، مسئولان پرسپولیس از باشگاه سیاه جامگان در خواست کرده بودند که سیاه جامگان در این دیدار از پیراهن دوم خود استفاده کند تا بازیکنان پرسپولیس بتوانند به احترام هادی نوروزی پیراهن مشکی بر تن کنند که مسئولان باشگاه سیاه جامگان هم از این درخواست استقبال کردند.
دو تیم پرسپولیس تهران و سیاه جامگان خراسان با یک بازی بیشتر نسبت به سایر تیم ها به ترتیب با 11 و هفت امتیاز در رده های نهم و سیزدهم جدول رقابت های لیک برتر فوتبال کشور قرار دارند.
نتیجه بازی امروز تراکتور و سایپا و دیگر بازی هایی که فردا برگزار می شود در تغییر جایگاه پرسپولیس و سیاه جامگان در جدول تاثیر دارد.
0002
∎