به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساریبه نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران، حجت الاسلام مسعود قربانی با اشاره به اینکه سوگواره بصیرت عاشورایی در 300 امامزاده مازندران در حال برگزاری است، اظهار داشت: قبلا همایش احلی من العسل ویژه نوجوانان در مدارس برگزار میشد که با هماهنگیهای صورت گرفته با آموزش و پرورش، دانشآموزان برای برگزاری این همایش در بقاع متبرکه کشور حضور مییابند.
وی افزود: این همایش با حضور دانشآموزان پسر به منظور ترویج فرهنگ عاشورایی و ترویج فرهنگ ولایت پذیری نوجوان 13 ساله دشت کربلا، حضرت قاسم ابن الحسن(ع) برگزار میشود.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران ادامه داد: عبارت احلی من العسل پاسخ حضرت قاسم بن الحسن(ع) در شب عاشورا به عموی بزرگوارش، حضرت سیدالشهدا(ع) است که پرسیدند: مرگ در نزد تو چگونه است و این نوجوان 13 ساله در جواب گفت؛ مرگ در نزد من، شیرین تر از عسل (احلی من العسل) است.
برپایی همایش بصیرت عاشورایی در غرب مازندران
همایش بصیرت عاشورایی روحانیت غرب مازندران با حضور سردار سپهر و رئیس سازمان اوقاف در شهرستان نوشهر برگزار میشود.
حجتالاسلام ستار علیزاده, مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: طرح بصیرت عاشورایی همزمان با سراسر کشور از ابتدای ماه محرم در 300 بقعه متبرکه استان آغاز و تا پایان ماه صفر ادامه دارد.
وی با بیان اینکه 548 روحانی مبلغ در طرح بصیرت عاشورایی با اوقاف همکاری میکنند، افزود: از این تعداد 60 روحانی اعزامی از قم، 454 روحانی بومی و 70 روحانی مستقر در بقعه هستند.
برپایی 300 محفل انس با قرآن کریم در امامزادگان استان
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: 300 محفل انس با قرآن کریم در امامزادگان مجری طرح بصیرت عاشورایی استان برپا میشود.
حجت الاسلام مسعود قربانی افزود: این طرح همزمان با سراسر کشور در ماه محرم آغاز به کار کرد.
وی با بیان اینکه طرح بصیرت عاشورایی برای چندمین سال متوالی در استان و کشور در حال اجرا است، ادامه داد: نیات واقفان خیراندیش مربوط به عزاداری امام حسین (ع) در این ایام در بقاع متبرکه مجری طرح بصیرت عاشورایی اجرا میشود.
تعیین تکلیف 217 پرونده حقوقی موقوفات مازندران
معاون حقوقی و ثبتی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: 217 پرونده حقوقی موقوفات مازندران در محاکم قضایی تعیین و تکلیف شد.
مجتبی باقرزاده افزود: سنت حسنه وقف از دیرباز مورد احترام و تکریم بزرگان بوده و واقفین خیراندیش طبق شرایط روز اموال و داراییهای خود را برای جامعه وقف کردند.
وی بیان کرد: برای حفظ این موقوفات همه مردم و مسئولین باید با اوقاف همکاری نمایند و دادگاههای شعبه وقف و قضاوت شریف در این میان می توانند با قضاوتهای درست و عادلانه در این زمینه به احیای وقف کمک کنند.
انتهای پیام/
∎