شناسهٔ خبر: 8501166 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

با حضور پرشور مردم عزادار سمنانی در تجمع بزرگ لبیک یا حسین؛

نوای «لبیک یا حسین»(ع) در استان سمنان طنین انداز شد

تجمع بزرگ لبیک یا حسین (ع) در سراسر استان سمنان با حضور گسترده مردم عزادار این استان برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، تجمع بزرگ لبیک یا حسین (ع) با حضور پرشور و مثال زدنی مردم عزادار سمنان در سراسر استان سمنان برگزار شد.

مردم عزادار استان سمنان در جای جای این استان پهناور در نخستین روز از ماه محرم با نوای لبیک یا حسین به استقبال این ماه و عزاداری برای مصائب حضرت سیدالشهدا (ع) رفتند.

این مراسم در مرکز استان سمنان در آستان مقدس امامزاده یحیی ابن موسی الکاظم(ع) شهر سمنان برگزار شده و تعداد زیادی از مردم عزادار شهر سمنان در آن حضور داشتند.

فریادهای لبیک یا حسین(ع) مردم شهر سمنان گویای این مطلب بود که آنان ذره‌ای از آرمان‌های حسینی خود کوتاه نمی‌آیند و همواره در برابر ظلم استکبار ایستاده‌اند.

حضور پرشور خانواده‌های معزز شهدا و جانبازان و ایثارگران شهرستان سمنان در این مراسم از نکات مهم و جالب توجه آن بود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان در حاشیه برگزاری این مراسم از برگزاری طرح سوگواره بصیرت عاشورایی در بیش از 50 بقعه متبرکه شاخص این استان خبر داد.

حجت‌الاسلام عبدالله واحدی به خبرنگار تسنیم گفت: این طرح یکی از کار‌های ویژه اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان است که همزمان با سراسر کشور برگزار می‌شود.

وی برگزاری نمایشگاه‌های پوستر بصیرت عاشورایی، تشکیل قرارگاه عزاداری امام حسین(ع) در سمنان و برپایی 15 خیمه معرفت در جوار امامزادگان شاخص استان سمنان را از دیگر برنامه‌های این اداره کل در راستای برگزاری سوگواره بصیرت عاشورایی دانست.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان از برگزاری همایش بزرگ شیرخوارگان حسینی در هشت امامزاده استان سمنان خبر داد و گفت: برگزاری دسته‌جات عزاداری دانش‌آموزان در قالب طرح احلی من‌العسل از دیگر برنامه‌ها در راستای طرح سوگواره عاشورایی در استان سمنان است.

انتهای پیام/