حجت الاسلام حسن شهیدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اوقاف استان ایلام به منظور برگزاری مراسمات مختلف فرهنگی در ایام محرم برنامه های مختلفی را برنامه ریزی کرده است.
وی بیان داشت: ۴۰ روحانی توسط اوقاف استان ایلام به مناطق مختلف استان اعزام می شوند و علاوه بر این ۳۰۰ برنامه ها فرهنگی توسط این نهاد در استان اجرایی می شود.
شهیدی با اشاره به اینکه بقاع متبرکه استان ایلام از آمادگی کامل برای مراسمات سوگواری در ایام محرم برخوردار هستند، گفت: در این ارتباط ۳۰ بقعه متبرکه استان ایلام برای ایام محرم شناسایی شده است.
وی عنوان کرد: یکی از مهمترین برنامه های اوقاف استان ایلام برگزاری سوگواره بصیرت عاشورایی است که این سوگواره همزمان با سراسر کشور برای چهارمین سال متوالی در آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه اجرا می شود.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان ایلام بیان داشت: یکی دیگر از برنامه های اوقاف استان ایلام برگزاری همایش پیاده روی در روز اربعین حسینی ویژه عموم مردم به سمت حرم مطهر امامزاده علی صالح(ع) است.