شناسهٔ خبر: 838601 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

با موضوع پاسخ به شبهات مطرح پیرامون امامزادگان

کتابچه «وارثان عترت» به چاپ می‌رسد

خبرگزاری تسنیم: مدیر مجتمع فرهنگی پژوهشی سازمان اوقاف از چاپ کتابچه «وارثان عترت» با موضوع تکریم و تجلیل از امامزادگان و پاسخ به شبهات مطرح شده از سوی وهابیت در شمارگان ۵۰ هزار نسخه خبرداد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام سیدموسی موسوی تبریزی با بیان اینکه طرح نشاط معنوی در ایام تابستان در امامزادگان کشور در حال برگزاری است ، اظهار کرد : برای اجرای این طرح سه کتاب با عنوان «نشاط معنوی» ویژه مبلغان اعزامی به امامزادگان در 3 هزار نسخه برای مقاطع ابتدایی ، راهنمایی و جوانان به چاپ رسید.

وی با بیان اینکه کتاب «سوژه های سخن» نوشته حجت الاسلام ماندگاری از دیگر کتاب های چاپ شده در این طرح برای مبلغان است ، افزود : کتاب های «چراغ ابدی» ، «مهمانی» ، «اجازه آی اجازه» و «هدیه های آسمانی» هم به همراه CD در 10 هزار شمارگان برای کودکان به چاپ رسیده است.

موسوی تبریزی اضافه کرد : پوستر طرح های «نشاط معنوی» ، «مهر تحصیلی» ، «مهر تندرستی» و «تکریم و بزرگداشت امامزادگان» از سوی این مجتمع طراحی و برای چاپ و بهره برداری به سراسر کشور ارسال شده است.

مدیر مجتمع فرهنگی پژوهشی سازمان اوقاف با اشاره به اینکه کتابچه «وارثان عترت» در 50 هزار نسخه ویژه روز تکریم و بزرگداشت امامزادگان به چاپ خواهد رسید ، تصریح کرد : این کتاب با موضوع تکریم و تجلیل از امامزادگان کشور و پاسخ به شبهات مطرح شده از سوی وهابیت در خصوص امامزادگان به چاپ خواهد رسید و همچنین مجموعه تابلوهای نمایشگاهی با همین عنوان در 25 تابلو آماده شده است.

وی با بیان اینکه کلیپ های صوتی و تصویری و نرم افزارهای آندرویدی از سوی این مجتمع طراحی می شود ، گفت : بنا داریم از این پس برای مجموعه های نمایشگاهی و کتاب های چاپ شده این مجتمع بارکد آندرویدی طراحی کنیم تا علاقه مندان آن ها را در گوشی های خود دانلود کنند.

انتهای پیام/