به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، ارتش سوریه همچنان به پیشروی های گسترده خود در حومه استان حماه ادامه می دهند.
بر اساس این گزارش، در ادامه روند پاکسازی مناطق واقع در حومه استان حماه، کنترل کامل منطقه «سکیک» و تپه های «عطشان» و «الحویر» به دست ارتش سوریه افتاد.
رسانه های عربی همچنین اعلام کردند که ارتش و نیروهای مردمی سوریه بر روستاهای «کفرنبوده» و «المغیر» و تپه های «الصخر» و «عثمان» در حومه شمالی حماه سیطره یافتند.
این در حالی است که پیشتر ارتش و نیروهای مردمی سوریه مناطق «لطمین» و «معرکبه» واقع در حومه استان حماه را در دست گرفته بودند.
از سوی دیگر، جنگنده های ارتش سوریه مواضع و مراکز وابسته به تروریست های داعش و جبهه النصره در حومه استان حسکه را هدف حملات هوایی قرار دادند.
در همین حال، رسانه های سوری اعلام کردند بیش از ۵۰۰ فرد مسلح مستقر در حومه دمشق سلاح های خود را روی زمین گذاشته و تسلیم نیروهای امنیتی شدند.منابع سوری اعلام کردند: به فاصله چند روز پس از اینکه ۷۰۰ نفر در درعا خود را تحویل ارتش سوریه کردند، حدود ۵۶۰ نفر از دمشق و حومه آن و قنیطره نیز خود را تسلیم ارتش کردند.