شناسهٔ خبر: 8176651 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: موج | لینک خبر

ابراز نگراني ائتلاف بين المللي به دخالت نظامي مسکو در سوريه

موج - در بيانيه مشترک آمريکا، انگليس، فرانسه، آلمان، ترکيه و متحدان عرب خليج فارس آمده است که اقدامات روسيه در سوريه موجب تشديد افراط گرايي خواهد شد.

صاحب‌خبر - به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج، ترکيه و متحدان آن در ائتلاف بين المللي عليه تروريست هاي داعش امروز (جمعه) خواهان توقف حملات روسيه به مواضع شورشيان و داعش در سوريه شدند.
بر اساس اين گزارش، در بيانيه مشترک آمريکا، انگليس، فرانسه، آلمان، ترکيه و متحدان عرب خليج فارس آمده است که اقدامات روسيه در سوريه موجب تشديد افراط گرايي خواهد شد.
در اين بيانيه آمده است: ما نگراني عميق خود را از دخالت نظامي و حملات هوايي روسيه در حمص، حما و ادلب ابراز مي کنيم و معتقديم اين حملات تروريست هاي داعش را هدف قرار نداده بلکه هدف گيري آن شورشيان و مخالفان دولت سوريه است.
نيروي هوايي روسيه از روز چهارشنبه حملات خود را عليه تروريست ها داعش در نزديکي شهرهاي حمص و حما در سوريه آغاز کرده است.
روسيه خواهان حضور بشار اسد در کنار ساير احزاب ميانه رو در ساختارحکومت سوريه است و مي گويد بايد افراطي ها از ساختار حکومت کنار گذاشته شوند. بنابراين روسيه بايد جزئي از ائتلاف گسترده براي مبارزه با شبه نظاميان افراطي اسلام گرا باشد.
از سوي ديگر ايالات متحده آمريکا خواهان همکاري با تروريست هاي القاعده براي برکناري بشار اسد از رأس قدرت است که در بلند مدت به بحران سوريه بيشتر دامن مي زند.