به گزارش خبرنگار مهر، برانکو ایوانکوویچ در رابطه با درگذشت هادی نوروزی کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس، گفت: این مصیبت را به خانواده ایشان تسلیت میگویم زیرا درگذشت نوروزی یک شوک بسیار بزرگ برای همه ما بود و درگذشت نوروزی فقدان عظیمی بشمار میرفت. این مصیبت هم برای باشگاه و هم هواداران و نیز همه یک فقدان بزرگ بود.
وی افزود: نوروزی به هواداران لحظات زیبایی را هدیه کرده بود و من به این خاطر به آنها نیز تسلیت میگویم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تصریح کرد: واقعاً پیدا کردن کلمهای برای این ضایعه، سخت است؛ من در زندگیام چنین شوکی را تجربه نکرده بودم.
ایوانکوویچ در خصوص اینکه پرسپولیس چگونه میخواهد با درگذشت نوروزی کنار بیاید، اظهار داشت: کنار آمدن با این مساله کار سادهای نیست. همه نسبت به نوروزی مسئولیت داریم و همه باید در این وضعیتی که بوجود آمده، فائق بیاییم و به خاطر خانوادهاش، تمام تلاشمان را بکار بگیریم. تنها میتوانم بگویم که همه ما شوکه هستیم.