شناسهٔ خبر: 8146978 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

تمام بیمارستان های مکه، منا و طائف را جستجو کرده ایم؛ از یافتن مفقودان ایرانی کاملا نا امید شده ایم

صاحب‌خبر -
رئیس مرکز پرشکی حج با تاکید بر اینکه در دو روز گذشته تمامی بیمارستان های مکه، منا و طائف را جستجو کرده ایم تصریح کرد: از یافتن مجروحان مفقود الاثر و مجهول الهویه به طور کامل ناامید هستیم .

به گزارش «هدانا»، مرعشی رئیس مرکز پزشکی حج در ارتباط تلفنی با پیشخوان خبر ساعت 18:30 درباره تازه ترین اخبار منا گفت: دیروز تفحص و جستجو در سردخانه مکه متوقف شد و به ما اجازه ندادند پیکر جان باختگان را شناسائی کنیم و امروز رایزنی کرده ایم تا با دریافت مجوز برای ورود به سردخانه مرکزی مکه، بتوانیم اجساد پاک جان باختگان حادثه منا را شناسائی کنیم.

رئیس مرکز پزشکی حج افزود: به علت مشکلات موجود شناسایی جدیدی در خصوص قربانیان انجام نشده است.

مرعشی با بیان اینکه در 2 روز گذشته مکه، جده و طائف را به دنبال مفقودین ایرانی گشتیم خاطرنشان کرد: متاسفانه کسی را نیافتیم.

به گفته رئیس مرکز پزشکی حج، در حال حاضر11 بیمار در مکه، یک بیمار در جده و 2 بیمار در طائف بستری هستند.

وی گفت: به دلیل اینکه سعودی‌ها اجازه بازرسی کانتینرهای حامل اجساد را به ایران نداده اند، آمار مفقودان و کشته شده های ایرانی فاجعه منا تغییری نکرده است.

برچسب‌ها: