شناسهٔ خبر: 80406556 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

خوبیاری با ۱۹ رای رئیس هیات کشتی فارس شد

شیراز-ایرنا- ساسان خوبیاری با کسب ۱۹ رای از مجموع ۲۴ رای ماخوذه، به‌عنوان رئیس جدید هیات کشتی استان فارس انتخاب شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، مجمع انتخاباتی هیات کشتی استان فارس شنبه در مجتمع فرهنگیان شیراز با حضور عبدالمجید دوراندیش مدیرکل ورزش و جوانان فارس به‌عنوان رئیس مجمع و سعید یوسفی دبیر فدراسیون کشتی برگزار شد.

در این مجمع سید سیروس حیدری، ساسان خوبیاری، سیروس قنبری، کاظم ناصر، همایون همای‌پور و حامد یوسفی باصری برای تصدی ریاست هیات کشتی استان نامزد شده بودند.

خوبیاری  رئیس هیات کشتی فارس شد؛ اعتراض یک نامزد به روند انتخابات ساسان خوبیاری رییس هیات کشتی فارس

در جریان رای‌گیری، خوبیاری با کسب ۱۹ رأی به عنوان رئیس جدید انتخاب شد و کاظم ناصر پنج رای به دست آورد و حامد یوسفی باصری نیز رایی کسب نکرد.

سیروس قنبری و همایون همای‌پور پیش از آغاز رای‌گیری از ادامه رقابت انصراف دادند و سید سیروس حیدری نیز در این مجمع شرکت نکرد.

خوبیاری  رئیس هیات کشتی فارس شد؛ اعتراض یک نامزد به روند انتخابات دبیر فدراسیون کشتی

رقابت انتخاباتی باید به همدلی برای اعتلای کشتی فارس ختم شود

دبیر فدراسیون کشتی، در این مجمع ضمن ابلاغ پیام تقدیر علیرضا دبیر رئیس فدراسیون، از حاضران قدردانی کرد و با اشاره به روند برگزاری انتخابات گفت: این یکی از متمدن‌ترین مجامعی بود که در آن حضور داشتم و نامزدها در کمال احترام انتقادات خود را مطرح کردند و برنامه‌هایشان را ارائه دادند.

سعید یوسفی در عین حال خواستار اختصاص زمان بیشتر به نامزدها برای تشریح برنامه‌هایشان در مجامع انتخاباتی آینده شد.

او با تبریک انتخاب خوبیاری به عنوان رئیس جدید هیات کشتی فارس، از سایر نامزدها خواست در کنار رئیس منتخب قرار بگیرند و برای تعالی و شکوفایی کشتی استان همکاری کنند.

خوبیاری  رئیس هیات کشتی فارس شد؛ اعتراض یک نامزد به روند انتخابات مدیر کل ورزش و جوانان فارس

دوراندیش: اختلافات داخلی نباید آینده کشتی فارس را قربانی کند

مدیرکل ورزش و جوانان فارس نیز با تبریک انتخاب رئیس جدید هیات، از نامزدهای انتخابات خواست رقابت انتخاباتی را به رفاقت و همدلی تبدیل کنند.

عبدالمجید دوراندیش با اشاره به جایگاه کشتی در فرهنگ ایرانی اظهار کرد: کشتی علاوه بر تقویت جسم، روحیه پهلوانی و جوانمردی را نیز در انسان زنده می‌کند و انتظار ما این است که رقابت که اکنون به پایان رسیده، جای خود را به رفاقت و همدلی بدهد.

مدیرکل ورزش و جوانان فارس با اشاره به تجربه برخی رشته‌های ورزشی که اختلافات داخلی به فعالیت آنها آسیب زده است، گفت: اگر واقعا دلمان برای کشتی و جوانان این رشته می‌سوزد، باید برادرانه به یکدیگر کمک کنیم.

دوراندیش از خوبیاری خواست از تمام ظرفیت‌های موجود در استان استفاده کند و افزود: توجه به کشتی پایه، استعدادیابی، توسعه متوازن در شهرستان‌ها و مناطق دوردست، تکریم پیشکسوتان، حمایت از مربیان و داوران و فراهم کردن زمینه حضور کشتی‌گیران فارس در تیم‌های ملی باید در اولویت برنامه‌های هیات باشد.

وی همچنین استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، خیرین و مسئولیت‌های اجتماعی را برای توسعه این رشته ضروری دانست و تاکید کرد اداره کل ورزش و جوانان در چارچوب وظایف قانونی خود از هیات کشتی حمایت خواهد کرد.

∎​