شناسهٔ خبر: 8038285 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

استاندار بوشهر:

استان بوشهر آماده کمک‌رسانی به حادثه‌دیدگان منا است

بوشهر - استاندار بوشهر گفت: استان بوشهر آماده کمک‌رسانی به حادثه‌دیدگان منا است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی سالاری ظهر شنبه در نشست ستاد ویژه رسیدگی به وضعیت حادثه دیدگان استان بوشهر در حادثه منا، با اشاره به درگذشت تعداد زیادی از حجاج در سرزمین وحی، اظهار داشت: این ضایعه را به همه مسلمانان و به ویژه حادثه‌دیدگان تسلیت عرض می‌کنیم.

وی از تلاش ویژه برای رسیدگی فوری به وضعیت حادثه دیدگان استان بوشهر در این حادثه خبر داد و اضافه کرد: تمهیدات لازم برای این منظور پیش‌بینی شده است.

استاندار بوشهر به نگرانی خانواده‌های حجاج اشاره کرد و ادامه داد: اطلاع‌رسانی‌ها در این زمینه باید دقیق باشد و رسانه‌ها نیز باید دقت بالایی داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه اطلاع‌رسانی‌های نادرست باعث بروز مشکلاتی به ویژه برای خانواده‌های حجاج می‌شود، افزود: انتقال اطلاعات باید از طریق مسئولان ذی‌ربط صورت بگیرد و آمار صحیح ارائه شود.

سالاری یادآور شد: تیم تخصصی پزشکی در استان بوشهر برای اعزام به سرزمین وحی و ارائه خدمات مناسب به حادثه‌دیدگان آماده است.

وی خدمات‌رسانی به حادثه‌دیدگان منا را بسیار مهم خواند و افزود: مسئولان ذیربط با هماهنگی لازم زمینه آرامش روحی و روانی خانواده‌های حادثه‌دیدگان را فراهم سازند.

استاندار بوشهر گفت: سرکشی به خانواده‌های حجاج حادثه‌دیده نیز بسیار مهم است و می‌تواند به آرامش این خانواده‌ها کمک کند.