شناسهٔ خبر: 80377785 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

«عروسک» ایرانی در راه استانبول

فیلم سینمایی «عروسک» (قولچاق) در بخش «چشم‌انداز انسان معاصر» ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم «کورکوت آتا» (فیلم‌های جهان ترک) روی پرده می‌رود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، فیلم سینمایی «عروسک» (قولچاق) به کارگردانی اصغر یوسفی‌نژاد و تهیه‌کنندگی جلیل اکبری صحت، در بخش «چشم‌انداز انسان معاصر» ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم «کورکوت آتا» (فیلم‌های جهان ترک) روی پرده می‌رود.

 ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم «کورکوت آتا» از سوم تا هفتم نوامبر (۱۳ تا ۱۷ آبان) در استانبول در حال برگزاری است و سینمای ایران با چهار اثر در بخش‌های گوناگون این رویداد حضور دارد که در این میان، فیلم «عروسک» به کارگردانی اصغر یوسفی‌نژاد و تهیه‌کنندگی جلیل اکبری صحت، آغازگر ماجرایی رازآلود از ورود یک عروس و داماد به مجلس عروسی است.

این فیلم با بهره‌گیری از پلان‌سکانس‌ و تاکید بر وجوه تمثیلی و عروسکی شخصیت‌ها، طنزی تلخ و روایتی تکان‌دهنده از سرنوشت انسان‌ها را به تصویر کشیده است. فیروز عاقلی، پرستو فانید، ناصر هاشمی، سویل شیرگیر از بازیگران این فیلم هستند.

علاوه بر «عروسک»، سه فیلم دیگر از سینمای ایران نیز در بخش‌های مختلف این جشنواره حضور دارند؛ «جیلولوق» ساخته رضا صیامی در بخش مستند «نسل فیروزه‌ای»، «گلین» به کارگردانی سونیا فتحی در بخش مسابقه فیلم کوتاه و «پیر داغی» ساخته شهزاد قریشی در بخش مسابقه فیلم‌های مستند.

در دوره‌های پیشین این رویداد نیز سینمای ایران نمایندگانی چون فیلم‌های «ائو» (اصغر یوسفی‌نژاد)، «کومور» (اسماعیل منصف)، «دری» (بهمن و بهرام ارک) و مستند «اکیزلر» (محمد علیمرادی) را داشت که مستند «اکیزلر» موفق به کسب جایزه بهترین فیلم مستند در نخستین دوره شده بود.

در این دوره از جشنواره «کورکوت آتا»، فدراسیون روسیه (جمهوری‌های خودمختار ترک‌تبار) با ۱۲ فیلم، ترکیه با ۷ فیلم، آذربایجان و قزاقستان با ۶ فیلم، قرقیزستان با ۵ فیلم، ایران با ۴ فیلم، ازبکستان با ۳ فیلم و کشورهای اوکراین، قبرس شمالی، مولداوی و مقدونیه هر کدام با یک فیلم حضور دارند.

انتهای پیام 

∎​