برترینها: بهنوش بختیاری با انتشار تصویری از پشت صحنه سریال «بامداد خمار» در کنار گلاب آدینه، از این بازیگر پیشکسوت تمجید کرد. این تصویر، هر دو بازیگر را با همان گریم و لباسهای شخصیتهایشان در این سریال نشان میدهد.
بختیاری در دلنوشته خود، بازی گلاب آدینه را تحسین کرده و او را نمونهای از یک بازیگر دقیق و متعهد دانسته است. گلاب آدینه با نقش «زیور» یکی از بازیهای مورد توجه «بامداد خمار» را ارائه داده و بهنوش بختیاری هم با این نقش، تجربهای متفاوت از کارنامه خود نشان داده است.
او نوشت: «بانو گلاب ادینه زیور و دده مطبخی بامداد خمار…افتخار همکاری در فیلم سینمایی مهمان مامان با کارگردانی زنده یاد اقای داریوش مهرجویی را در سمت منشی صحنه با خانم ادینه داشتم.. همونجا میدیدم حتی رنگ روژ مکه ای که زده بودن سکانس به سکانس کمرنگ تر میکردن که نشان از حال بد ایشون داشته باشه … کمتر کسی انقد هوش مخاطب رو جدی میگیره …بازیگری تمام عیار… تعصب بازیگری را میکشد … روی این هنر غیرت دارد … و بی نهایت به شعور ایرانیان احترام میگذارن»
