شناسهٔ خبر: 8030584 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: موج | لینک خبر

استاندار گيلان خبر داد:

بازگشت جان باختگان حادثه سرزمين منا به کشور تا دوشنبه هفته جاري

موج - رشت - استاندار گيلان گفت: اگر همکاري لازم از طرف دولت عربستان انجام شود تا دوشنبه هفته جاري جان باختگان حادثه سرزمين منا وارد کشور مي‌شوند.

صاحب‌خبر - به گزارش خبرگزاري موج از رشت، محمدعلي نجفي امروز در جلسه ستاد هماهنگي و پيگيري امور حاجيان گيلاني با تسليت جان‌باختگان حادثه سرزمين منا اظهار کرد: تمام کشور از حادثه سرزمين منا نگران و عزادار هستند.
وي پيام مقام معظم رهبري را تسکيني براي خانواده‌هاي حادثه ديده سرزمين منا عنوان کرد و افزود: رئيس جمهور دستور تشکيل ستاد ويژه هيئت دولت به رياست معاون اول رئيس جمهور را صادر کرد و اين جلسه عصر ديروز تشکيل شد.

نجفي با بيان اينکه ستاد ويژه مذکور وظايفي به عهده وزراي کشور و فرهنگ و ارشاد اسلامي گذاشته است، تصريح کرد: تاکنون آمار 131 نفر ايراني جان‌باخته در حادثه سرزمين منا اعلام شده است.

استاندار گيلان به پيگيري وضعيت حادثه‌ديدگان سرزمين منا از ساعت‌هاي اوليه از طريق سرپرست زائران گيلاني در مکه اشاره کرد و گفت: تاکنون 11 نفر جان‌باخته گيلاني و 13 نفر مفقودي حادثه سرزمين منا مشخص شدند ضمن اينکه يک نفر جزو مجروحان حادثه است.
وي با اشاره به انتقال تعدادي از مجروحان حادثه سرزمين منا به بيمارستان‌هاي طائف و جده، بيان کرد: تعدادي از مجروحان حادثه مذکور به ديگر استان‌هاي عربستان و حتي به رياض منتقل شدند.

نجفي تشکيل ستاد پيگيري امور حادثه‌ديدگان گيلاني سرزمين منا در استان را مهم دانست و خاطرنشان کرد: تنها کاروان زائران حادثه ديده گيلاني مربوط به شهرستان رودسر است اما احتمال حادثه‌ ديدگان از شهرستان‌هاي لنگرود، املش و سياهکل وجود دارد.

استاندار گيلان هماهنگي ورود جان باختگان حادثه سرزمين منا و حاجيان به استان را حائز اهميت ذکر کرد و يادآور شد: مسئولان تکاليفي در مورد مذکور دارند و برگزاري جلسه پيگيري امور حادثه‌ديدگان سرزمين منا در راستاي تسکين آلام خانواده‌هاي حادثه ديده و عزت و احترام به جان باختگان مکه مکرمه است.
وي شرايط حادثه ديدگان سرزمين منا با مرگ عادي را متفاوت خواند و اظهار کرد: نياز است مديران حضور فعالي بين خانواده‌هاي حادثه ديده داشته باشند.

نجفي با تاکيد بر پيگيري و کمک مالي مسوولان در کمک‌هاي عاطفي، مالي و ... به خانواده‌هاي حادثه ديده سرزمين منا، بيان کرد: اگر همکاري لازم از طرف دولت عربستان انجام شود تا دوشنبه هفته جاري جان باختگان حادثه سرزمين منا وارد کشور مي‌شوند.

استاندار گيلان بي‌تدبيري و سوء مديريت دولت عربستان در حادثه سرزمين منا را واضح و مبرهن عنوان کرد و گفت: بررسي وضعيت حادثه‌ديدگان سرزمين منا در چارچوب سياست‌هاي دولت و نظام انجام مي‌شود.