شناسهٔ خبر: 80305017 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

افزایش قیمت نفت در بازار جهانی

قیمت نفت در معاملات امروز افزایش یافت و به بیش از ۱۱۶ دلار در هر بشکه رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، در معاملات امروز بازارهای جهانی قیمت نفت برنت برای تحویل ماه دسامبر با افزایش ۱.۴۹ درصدی به ۱۱۶ دلار و ۵۹ سنت در هر بشکه رسید.

نفت وست‌تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز با رشد ۱.۴۲ درصدی، ۱۰۳ دلار و ۴۵ سنت معامله شد.

مهم‌ترین عامل افزایش قیمت‌ها، تشدید نگرانی‌ها درباره امنیت مسیرهای انتقال انرژی در خاورمیانه و احتمال اختلال در عرضه نفت منطقه عنوان شده است.

گزارش‌ها از هدف قرار گرفتن یک نفتکش در تنگه هرمز با مواد منفجره، نگرانی معامله‌گران درباره امنیت عبور نفتکش‌ها از این آبراه راهبردی را افزایش داده است.

همچنین تنش‌های منطقه‌ای و گزارش‌ها درباره حملات به تأسیسات نفتی عربستان، بر نگرانی‌ها از کاهش عرضه افزوده است.

بر اساس این گزارش، نفت برنت در مسیر ثبت رشد نزدیک به ۱۳ درصدی در ماه اکتبر قرار دارد و نفت آمریکا نیز ممکن است این ماه را با افزایش حدود ۱۴ درصدی به پایان برساند.

∎​