شناسهٔ خبر: 80210902 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

ناپایداری جوی اردبیل تا دوشنبه ادامه می‌یابد

اردبیل - ایرنا - مدیرکل هواشناسی اردبیل گفت: جو استان در بیشتر مناطق تا دوشنبه هفته آینده (چهارم آبان) در وضعیت نسبتا ناپایدار قرار گرفته و احتمال بارندگی‌ در برخی مناطق وجود دارد.

صاحب‌خبر -

مجید کوهی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بررسی آخرین خروجی مدل‌های عددی پیش‌بینی وضع هوا نشان می‌دهد که جو استان تحت تأثیر جریانات شمالی همراه با رطوبت خزری قرار خواهد داشت.

وی افزود: بر این اساس، شرایط جوی در این مدت ناپایدار بوده و آسمان استان در بیشتر ساعات نیمه ابری، گاهی مه‌آلود و در برخی ساعات همراه با افزایش ابر، رگبار باران و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل بیان کرد: اگرچه مجموع بارش‌های ناشی از این موج ناپایدار در بیشتر مناطق چندان قابل‌توجه نخواهد بود، اما با توجه به ماهیت رگباری بارش‌ها، احتمال آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب و سیلابی شدن مسیل‌ها به‌صورت محلی و موقت وجود دارد.

کوهی ادامه داد: همچنین، وقوع رعدوبرق و اصابت صاعقه، به‌ویژه در مناطق مرتفع، دور از انتظار نیست و بر اساس الگوهای پیش‌بینی، تمرکز اصلی ناپایداری‌ها در مناطق مرکزی و جنوبی و برخی نواحی شرقی استان خواهد بود.

وی تصریح کرد: با این حال، در مناطق مرکزی و جنوبی استان هوای نسبتاً سردی حاکم خواهد بود و دما به‌تدریج روندی کاهشی خواهد داشت. همچنین، وزش باد شرقی با سرعت غالباً ملایم تا متوسط انتظار می‌رود که در ساعات بعدازظهر بر سرعت آن افزوده خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل بیان کرد: از سوی دیگر، با توجه به احتمال کاهش دید افقی در اثر تشکیل مه و پایین بودن ارتفاع پایه ابرها در برخی ساعات، امکان بروز اختلال موقت در عملیات پروازی فرودگاه اردبیل وجود دارد.

کوهی ادامه داد: رعایت احتیاط در ترددهای جاده‌ای به‌ ویژه در گردنه‌های کوهستانی و مستعد مه‌گرفتگی و توجه به هشدارهای هواشناسی در طول دوره فعالیت این موج ناپایدار توصیه می‌شود.

به گزارش ایرنا، بر اساس آمارهای موجود، استان اردبیل در شمال غرب ایران از نظر بارندگی در مقایسه با استان‌های شمالغرب کشور یعنی آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی و زنجان که به لحاظ اقلیمی در شرایط به نسبت مشابهی قرار دارند، در جایگاه‌ چهارم قرار دارد.

∎​